Razvan Lucescu kimdir? Mircea Lucescu'nun neyi oluyor? Lucescu'nun oğlu mu, akrabalığı ne?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında Yunanistan'ın PAOK takımını konuk ediyor. PAOK'un teknik direktörü sarı kırmızılı ekip için oldukça tanıdık bir isim. Peki PAOK teknik direktörü Razvan Lucescu kimdir, Mircea Lucescu'nun neyi oluyor, Lucescu'nun oğlu mu? Detaylar haberimizde...

Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu, şu anda PAOK'un teknik direktörlüğünü yapıyor.

2021-2022 sezonundan başından beri PAOK'un teknik direktörlüğünü yapan Razvan Lucescu, daha öncesinde Al-Hilal, Skoda Xanthi, Petrolul, El-Jaish, Rapid Bükreş, Romanya Milli Takımı ve Brasov'da görev almıştı.

PAOK'ta daha önce 2017-2019 yılları arasında da çalışan Razvan Lucescu, ikişer kez Yunanistan Süper Ligi ve Yunanistan Kupası'nı kazandı.

Razvan Lucescu kimdir?

Razvan Lucescu, 17 Şubat 1969'da Romanya'nın Bükreş şehrinde doğdu. 55 yaşındaki teknik direktör, Mircea Lucescu'nun oğludur.

Razvan Lucescu, futbol dünyasında disiplinli oyun anlayışı ve takımlarını iyi organize eden bir teknik direktör olarak bilinir. Rumen teknik direktör, diziliş olarak 4-2-3-1 sistemini tercih ediyor.

Galatasaray Son Dakika Spor Haberleri UEFA Avrupa Ligi