Arsenal Porto maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu rövanş maçları başlıyor. Arsenal, ilk maçta 1-0 yenildiği Porto'yu kendi sahasında ağırlıyor. Mücadeleyi canlı takip etmeyi düşünen futbolseverler, "Arsenal Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?" sorularına yanıt aramaya başladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı, rövanş maçları ile devam ediyor. İngiliz ekibi Arsenal, ilk maçta deplasmanda yenildiği Portekiz temsilcisi Porto'yu ağırlamaya hazırlanıyor. İlk maç 1-0'lık Porto galibiyeti ile biterken Arsenal kendi sahasında skor dezavantajını tersine çevirerek çeyrek finale yükselecek ekip olmak istiyor. Bu noktada, "Arsenal Porto maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?" sorusuna yanıt aranıyor. İşte, dev mücadeleye ilişkin bilgiler...

ARSENAL PORTO MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Arsenal, Porto’yu konuk edecek. Arsenal rakibine ilk karşılaşmada 1-0 mağlup olmuştu.

Rövanş karşılaşması 12 Mart Salı günü saat 23.00’te başlayacak. Mücadele TV8, 5 üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

ARSENAL SON DURUM

Arsenal bu sezon Avrupa’da oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Arteta’nın öğrencileri, PSV, Lens ve Sevilla gibi takımları geride bırakarak grubunu 13 puanla lider tamamladı.

Premier Lig’de ise Arsenal topladığı 64 puanla zirve mücadelesini sürdürüyor.

PORTO SON DURUM

Portekiz Ligi’nde zirvenin bir adım gerisinde kalan Porto, Şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Oynadığı son 5 karşılaşmada 3 galibiyet çıkarabilen Porto, topladığı 55 puanla 3. sırada yer alıyor.

Porto Şampiyonlar Ligi H Grubu’nu Barcelona’nın hemen ardından ikinci tamamladı. Porto bu sezon Avrupa’da oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Bugünkü Maçlar Spor Haberleri