Arda Güler, Sociedad maçında 11'de yer alacak!

La Liga'da son 2 maçta süre alamayan ve son olarak Barcelona maçında da kadroda olmasına rağmen şans bulamayan Arda Güler için sevindirici haber İspanya'dan geldi.

İspanya La Liga'nın 32. haftasında son olarak Barcelona'yı 90+1'de Bellingham'ın attığı golle 3-2 mağlup eden Real Madrid'de maç sonrası Carlo Ancelotti'ye Arda Güler'in süre almaması sorulmuştu. İtalyan teknik adam ise "Kısa süre içerisinde oynayacağımız maçlarda süreler alacak" diyerek cevaplamıştı.

La Liga'nın 33. haftasında cuma günü Real Sociedad deplasmanına çıkacak olan Madrid ekibinde İtalyan teknik adam, sahip olunan puan avantajıyla birlikte Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında salı günü oynanacak olan Bayern Münih maçı öncesi rotasyon yapmayı planladığı öğrenildi.

İspanyol AS'ın 'B Planı - Güler Zamanı' başlığıyla verdiği haberde, "Ancelotti, basın toplantısında söylediği gibi süre verecek ve ilk 11'de oynatacak. Arda'nın Arandina performansı, antrenmanlarda gösterdikleri, Celta'ya karşı attığı gol, Osasuna karşı orta sahadan üst direğe nişanladığı şutla güven verdi. Yaz transferinde ayrılmayı düşünmüyor. Öyle olsaydı, talipleri eksik olmazdı. Kalan 6 maçta ilk sınavına çıkacak" ifadeleri kullanıldı.

İspanya La Liga Real Madrid Arda Güler