Ali Koç'tan derbi sonrası sert sözler: Elimi ısırabilirler mi ya?

Fenerbahçe takımı, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasındaki Galatasaray galibiyeti sonrası takım otobüsü ile Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne ulaştı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde;

Bugün biz gerçek şampiyonun kim olduğunu; şerefsizlere, hırsızlara, alçaklara gösterdik. Biz herkesi yendik. 6 derbinin 4'ünü kazandık. Sistemi yenemedik ama az kaldı. Sistemi yerle bir etmeye az kaldı. Bunu sadece Fenerbahçe değil, herkes istiyor. 3-5 kulüp diye hitap ediyor ya... Bugün niye Süper Kupa'ya yabancı hakem istediğimiz, niye sezon boyunca yabancı hakem diye sezon boyunca haykırdığımız tescil edilmiştir.

Bir takımı şampiyon yapmak için, bazı takımları ligde tutmak için kurgulamış olduğunuz dizayn ligimizin tüm dengelerini alt üst etmiştir. Böylesini en son Haluk Ulusoy döneminde görmüştüm.

Elimi ısırabilirler mi ya?

Bir Galatasaraylı yönetici benim elimi ısırabilir mi ya? Saygı çift taraflıdır. Siz rakiplerinize saygı duymazsanız, alay ederseniz... Durup dururken rakibinizden laf ederseniz, bunlar olur. Biz oraya bir hatıra için çıktık, yolumuza çıkanları da yoldan çektik.

Normal şartlarda Konyaspor'un kazanması olası bir durum fakat Türkiye Ligi'nde şartlar normal değil! Allah bilir kimi atayacaklar, ne kurgular yapacaklar. Fenerbahçe tarihinin en yüksek puanını aldık ama sistemi yenemedik.

Mert Hakan, kaptanlığını yaptı. Bugün sahada göstermiş olduğu liderlikle ilgili hiçbir sıkıntım yok. Kırmızı kart pozisyonuna olağanüstü kızdım ama şaşırmadım. Böyle atılacaksa Barış Alper 3 kere atılmalıydı.

Galatasaray Son Dakika Spor Haberleri Fenerbahçe Futbol