Ali Koç Jose Mourinho'ya 86 milyon euroluk orta sahanın ismini verdi! 'İstersen transfer ederiz hocam'

Orta saha arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de yönetim Sofyan Amrabat ve Scott McTominay'in haricinde dünyaca ünlü bir yıldızın ismini Jose Mourinho'nun masasına koydu. Amrabat'ta ısrarcı olan Portekizli teknik adam 2019'da 86 milyon euroya transfer edilen oyuncu için süre istedi.

Fenerbahçe'de orta saha transferinin aciliyeti, Lille eşleşmesinde net şekilde ortaya çıktı.

FENERBAHÇE 2 YILDIZI GÜNDEMİNE ALDI

Jose Mourinho da hemen her açıklamasında bu konuda net mesajlar verdi. Yönetim, Portekizli hocasının yaptığı açıklamalar sonrasında transfer çalışmalarını hızlandırdı ve gündemine 2 dünya yıldızını birden aldı.

MANCHESTER UNİTED MCTOMİNAY İÇİN 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Orta sahada değişime gidecek olan Manchester United, Scott McTominay'i Napoli ile birlikte Fenerbahçe'ye önermişti. Mourinho'nun eski öğrencisine yeşil ışık yakması sonrası yönetim, bu oyuncuyu değerlendirme kararı aldı. İngiliz ekibinin beklentisi 25 milyon Euro olsa da bu rakamı aşağı çekmesi bekleniyor. Napoli henüz teklif konusunda kararını vermedi. Eğer İtalyanlar bu transfer için harekete geçmezse, Sarı-Lacivertliler, İskoç yıldızı daha uygun şartlarda kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

SOFYAN AMRABAT FENERBAHÇE'YE GELEBİLİR

Öte yandan Sofyan Amrabat defteri de yeniden açılıyor. Yıldız futbolcu, geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Manchester United'da kariyerini sürdürmek istiyordu. Ancak İngiliz devi, Faslı oyuncu için hala teklif yapmadı. PSG'li Manuel Ugarte için çalışmalara başladı.

BARCELONA'DAN DE JONG LİSTEDE

Ayrıca Barcelona'dan Frenkie De Jong'un da peşine düştüler. Fiorentina'dan kesin olarak ayrılması beklenen Amrabat'ın, bu gelişme sonrası farklı seçenekleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

MOURİNHO'NUN İSTEDİĞİ ORTA SAHA AMRABAT

Mourinho'nun çok istediği başarılı orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'nin yeniden girişimlere başlayacağı kaydedildi. Faslı yıldızla şu an için ilgilenen başka bir takım bulunmuyor. Bu gelişmeler sonrasında Fenerbahçe, Amrabat transferinde diğer takımlara göre daha avantajlı bir noktada bulunuyor. (Fanatik)

Fenerbahçe