Alanyaspor forması giyen Serdar Dursun: Bu sene Fenerbahçe şampiyon olacak

Kariyerine Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor forması ile devam eden forvet Serdar Dursun, ligin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü, sezon sonunda eski takımı Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söyledi.

Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren ve şu anda Alanyaspor'da top koşturan Serdar Dursun, Transfermarkt'a açıklamalarda bulundu.

"MANTIKLI BİR SEÇİMDİ"

Alanyaspor'u tercih etme sebebine dair soruya Serdar Dursun, "Alanyaspor benim için sezon öncesinde mantıklı bir seçimdi. Evet, çok sayıda takımla görüştüm ama en sıcak hislerim Alanya'dan yanaydı. Tabii ki hedefim, çift haneli gol rakamlarına ulaşmak. Takımıma katkı sağlayarak Alanyaspor'un ligi en iyi yerde bitirmesine katkıda bulunmak istiyorum" cevabını verdi.

"FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK"

Fatih Karagümrük ve Alanyaspor'da forma giydiği dönemde Galatasaray'a karşı oynadığı maçlarda yaşadığı şanssız anlara dair Serdar Dursun şu sözleri dile getirdi:

"Evet, doğru. Seyrantepe'de son iki sezonda Karagümrük ve Alanya ile talihsiz anlar yaşadım. Fenerbahçe'de oynarken aslında şanslıydım, çünkü Seyrantepe'de iki derbi galibiyetim var. Karagümrük maçındaki olay tamamen şans eseri gerçekleşti. Ofsaytta olup olmadığımı anlayabileceğim bir pozisyonda değildim. Kılpayı bir adımlık bir durumdu ve maalesef suç bana yüklendi. Bu sezon da Alanyaspor'la benzer bir durum yaşandı. Sanchez'in arkasına çok iyi bir şekilde deplase olmuştum, ancak topa vurmadan önce zeminden sekip kaval kemiğime çarparak dışarı gitti. Top sekmeseydi rahatlıkla kaleye girecekti ama zeminin azizliğine uğradım. Yine de, gol olsa bile yüzde yüz VAR'dan dönecekti, çünkü bizim oyuncumuz Lopez, öncesinde Jakobs'un ayağına basıyordu. Hakem de zaten o pozisyonu bekliyordu; gol olsa iptal edecekti. Karagümrük maçındaki dokunuşumla Galatasaray'a yardımcı olduğum söyleniyordu, ama Alanya maçındaki gol olsa zaten VAR'dan dönecekti... Demek ki bu kez Fenerbahçe şampiyon olacak."

"4-5 İDDİALI TAKIM VAR"

Süper Lig'de bu sezonki şampiyonluk yarışına dair soruya Serdar Dursun, "Süper Lig'de takımların yaptığı yatırım her sene biraz daha artıyor. Bu sezon da şampiyonluk yarışındaki takımlar çok ciddi yatırımlar yaptı. Artık sadece iki değil, 4-5 iddialı takım var gibi görünüyor. Tabii ki Fenerbahçe, bu sene Mourinho ile farklı bir hava yakalamak istiyor. Açıkçası bu sezonun Fenerbahçe ve Galatasaray arasında geçeceğini düşünüyorum. Kopmalar muhtemelen 25. haftadan sonra yaşanır. 100 puanlık bir baraj olmaz ama 88-90 puan seviyelerini yine görebiliriz" cevabını verdi.

Süper Lig Alanyaspor Fenerbahçe