Ahmet Çakar'dan çarpıcı Kadir Sağlam yorumu: Sindirildi...

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçta ilk yarı sonunda Mert Hakan Yandaş ile hakem Kadir Sağlam arasında yaşanan diyalog için Ahmet Çakar'dan çapıcı bir yorum geldi.

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Maç sonu ise en çok konuşulan anlardan biri, ilk yarının bitiş düdüğü sonrası Mert Hakan yandaş ve Hakem Kadir Sağlam arasında geçen diyaloglar oldu.

İlk yarının bitmesiyle Kadir Sağlam'ın yanına giden Yandaş, "Hocam dikkatli ol. Dikkatli ol vallahi buradan çıkamazsın" şeklinde konuştuğu görüldü.

Eski hakem Ahmet Çakar ise maç sonu bu diyalog için Kadir Sağlam'ı eleştirdi. Çakar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İlk yarı bitimde mert hakan yandaş tarafından 'akıllı ol , burdan çıkamazsın' diye tehdit edilen şerefli Türk hakemi Kadir Sağlam ikinci yarı sindi, korktu ve maçı Pendik den alıp Fenerbahçe ye verdi. Utanmalısınız…" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar, maç sonrası konuk olduğu televizyon programında ise Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklamaları üzerine, "Fenerbahçe bu yaptığı açıklamayla Galatasaray karşısında küçük düştü. Büyük bir iletişim rezilliği. Galatasaray Beşiktaş'ı yenmiş, Rizespor'u farklı geçmiş. Sen bu işlere giriyorsun. Anlamsız" şeklinde konuştu.

Ahmet Çakar: Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdüler

Ahmet Çakar sözlerine, "Madem bu kadar istiyorsunuz, haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz neden takımınız liderken bu açıklamayı yapmadınız? Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürdüler adeta. Durdular durdular tam da ligde son viraja girmeye yakın böyle bir şey yaptılar. 5 senedir gereksiz yere bu toplara giriyorlar. Senin Avrupa'da, ligde yarışın devam ediyor. Neden bunları yapıyorsun? Takımın ve taraftarın konsantrasyonunu bozuyorsun" diye devam etti.

Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig