Acun Illcalı, Ali Koç, Dursun Özbek, Okan Buruk hepsi hak koruma peşindeymiş!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun organize ettiği '4 Büyüklerin Başkanlarının Buluşması' zirvesinde çok ilginç diyaloglar yaşandı. Acun Ilıcalı'yı hedef alan Dursun Özbek'e Ali Koç'tan yanıt gelirken, Hacıosmanoğlu'nun 'Okan Buruk' sözlerine Özbek'ten 'o da bizim haklarımızı koruyor' karşılığı verildi.

4 Büyükler'in başkanları önceki gün Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ev sahipliğinde bulunurken toplantıda ilginç diyaloglar yaşandı.

ACUN BEY HAKLARIMIZI KORUDU

3 Saatlik kahvaltının bir bölümünde G.Saray Başkanı Dursun Özbek, "Acun bey basın toplantısında %90 bizi hedef aldı bundan rahatsız olduk" derken Ali Koç da "Haklarımızı korudu, yanıt vermesi kadar doğal ne olabilir" geri dönüşünü yaptı.

HOCANIZ SAHADA ÇOK GERGİN

Bir başka detay ise TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Okan Buruk'un ismini vererek "Hocanız sahada çok gergin" dediği öğrenildi.

OKAN HOCA DA BİZİM HAKLARIMIZI KORUYOR

Dursun Özbek'in ise "Bütün teknik adamlar gibi o da bizim hakkımızı koruyor. Normal değil mi?" yanıtını verdiği kaydedildi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, özellikle kulüp başkanlarından kamuoyunu tahrik edici açıklamalarda bulunmamalarını isterken yayın gelirlerini de artıracaklarının müjdesini verdi. (Sabah)

Galatasaray Fenerbahçe