A Milli Takım'ın EURO 2024 kampını yapacağı tesisin detayları görüntülendi

Reuters

EURO 2024'te mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımızın, Almanya'da kamp yapacağı Barsinghausen'deki tesis görüntülendi.

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız, Barsinghausen'de bulunan Sportotel Fuchbachtal'da kamp yapacak. Turnuva öncesi tesisin detayları basın tarafından görüntülenirken, Barsinghausen Belediye Başkanı Henning Schuenhof, Türk Milli Takımı'nın bölgede kamp yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Barsinghausen, daha doğrusu Fuchbachtal Spor Oteli, Türk Milli Futbol Takımı'na ev sahipliği yapmak üzere seçildi. Bu Barsinghausen ve tabii ki Aşağı Saksonya Futbol Federasyonu için büyük bir onur. Barsinghausen halkı adına da çok mutluyum çünkü bu durum Barsinghausen'i geliştirecek.

Milli takımlar ve Avrupa kulüplerinin kamplar için sık sık buraya gelmesi Barsinghausen'in futbol dünyasında zaten köklü bir yeri olduğu anlamına geliyor. Ve Aşağı Saksonya Futbol Federasyonu'nun burada bir genel merkezi ve spor oteli bulunmasından büyük mutluluk duyuyorum. 1950'li yılların ortasından beri bir gelenek halini aldı.

Türkler kutlama kültürleriyle tanınırlar. Bu yaz masalından kendilerine bir parça yaratacaklarına eminim. Bunun herkes için harika bir parça olacağına inanıyorum."

Futbol A Milli Takım Türkiye Milli Futbol Takımı
Derbide kim başlamalı? Edin Dzeko mu? Youssef En-Nesyri mi? Futbol
Cep telefonu görüntüsünü 'VAR' olarak kullanan hakem penaltı verdi Futbol
Kadıköy'ü sessizliğe hapseden derbi Futbol
Taraftara sorduk! Victor Osimhen mi? Mauro Icardi mi? Mauro Icardi
Sağır eden ses! "Stephen Appiah" Futbol
Derbi Jönü! Mauro Icardi... Futbol