Yeni Messi Fenerbahçe'ye! Görüşmeler başladı...

Yeni sezon hazırlıklarını Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe'de transferle ilgili önemli son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Transferde gaza basan sarı-lacivertliler, En-Nesyri ve Saint-Maximin'i bitirme noktasına getirdi. Öte yandan "Yeni Messi" için de görüşmeler başladı.

Sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, transferde gaza bastı. Jose Mourinho'nun isteğiyle dünya yıldızlarını kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Öte yandan Fenerbahçe'de bugün bir de ayrılık yaşandı. İşte Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri...

JOSE MOURINHO'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avusturya kampında önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli çalıştırıcı; "Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Hiçbir zaman olmadığı kadar motiveyim. İçinde bulunduğumuz şartlar kolay değil. Oyuncularımın yarısı milli takımlaydı. 2 hafta içerisinde de Şampiyonlar Ligi ön elemesi başlayacak. Biz elimizdeki oyuncularla çalışmamızı en iyi şekilde sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFERLERİ NE ZAMAN GELECEK?

Transfer hakkında konuşan Mourinho, "Benim için şu anda en öncelikli durum elimizdeki oyuncuların geri dönmesi. Bu hızlı olmayacak. Szymanski ve Livakpvic geri döndü. Tadic, Çarşamba günü dönüyor. Türkiye Milli Takımı'nda oynayan oyuncular tatilde. Transfer pazarı hareketli ve birçok takım Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamayacak. İlk oynayacağımız Lugano maçında tam hazır hale geleceğimizi düşünüyorum." dedi.

SERDAR AZİZ FENERBAHÇE'YE VEDA ETTİ

Öte yandan sarı-lacivertli takımda bugün bir de ayrılık yaşandı. Tecrübeli stoper Serdar Aziz, transfer görüşmeleri için izin alarak kamptan ayrıldı. Veda paylaşımında bulunan Serdar Aziz; "Bilindiği üzere 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğum son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım Ali Koç, Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN YENİ GOLCÜSÜ EN-NESYRİ

Golcü transferinde bombayı patlatmaya hazırlanan Fenerbahçe, Sevilla'nın Faslı forveti Youssef En-Nesyri ile anlaşmaya vardı. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun Kontraspor.com'a aktardığı bilgiye göre; Fenerbahçe bu transfer için rekor bedeller ödemeyi göze aldı ve Mario Branco'ya tam yetki verildi. 27 yaşındaki forvetin bu hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

ALLAN SAINT-MAXIMIN FENERBAHÇE'YE EVET DEDİ

Fenerbahçe Saint-Maximin transferinde de önemli yol katetti. Yıldız futbolcu, Jose Mourinho faktörü nedeniyle sarı-lacivertli takımın teklifini çok düşünmeden kabul etti. Bu transfer için büyük fedakarlıklarda bulunacak olan Fenerbahçe yönetimi, Al Ahli ile kiralık transferi bitirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

YENİ MESSİ FENERBAHÇE'YE

Fenerbahçe'de bir son dakika transfer gelişmesi de Ansu Fati'de yaşandı. Barcelona ile transfer görüşmelerine başlayan sarı-lacivertli yönetime, Katalan devinden cevap geldi. Yeni teknik direktör Hansi Flick'in ABD kampında görmek istediği Ansu Fati ile kararın daha sonra verileceğini belirten Barcelonalı yetkililer, Fenerbahçe'den süre istedi. "Yeni Messi" olarak lanse edilen genç yetenek, geçtiğimiz sezonu Brighton'da kiralık olarak tamamlamış ve 27 maçta 4 gol, 1 asist yapmıştı.

Futbol Fenerbahçe Transfer Süper Lig