MAÇ SONUCU | Samsunspor 2-2 Fenerbahçe (Süper Lig)

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe yaşadığı kayıpla puanını 17 yaptı ve lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü. Samsunspor ise 19 puana yükseldi.

Fenerbahçe'de sarı kart gören Fred, Bodrum FK maçında cezalı duruma düştü.

Samet Akaydin, sakatlanan Jayden Oosterwolde'nin yerine 76. dakikada oyuna girdi.

Samsunspor değişiklik yapmadı

Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Thomas Reis, Fenerbahçe'ye karşı ligde son oynadıkları Adana Demirspor maçının ilk 11'inde değişikliğe gitmedi.

Samsunspor sahaya Okan Kocuk, Zeki Yavru, Van Drongelen, Satka, Bola, Benasser, Ntcham, Holse, Muja, Emre Kılınç ve Moundilmadji ilk 11'i ile çıktı.

Kırmızı-beyazlıların yedek kulübesinde Halil Yeral, Celil Yüksel, Soner Aydoğdu, Tait, Dimata, Schindler, Soner Gönül, Laura, Haluk Mustafa Tan ve Bedirhan Çetin yer aldı.

Karadeniz temsilcisinin taraftarları, tribünlerde kırmızı-beyaz renklerden oluşan kartonlarla "Samsunspor" koreografisi hazırladı.

Sol kale arkası tribündeki taraftarlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basan Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a geldiğini haber veren İstiklal Savaşı Gazetesi'nin manşeti bulunan dev pankart açtı.

Sağ kale arkasında ise Samsunspor Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Thomas Reis'in karikatürlerinin bulunduğu ve üzerinde "King Of The North" yazan pankart sergilendi.

Karşılaşmada 33 bin 919 kapasiteli stadyumun tamamı dolarken Fenerbahçe taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldı.

//
Samsunspor Fenerbahçe Canlı Maç İzle