Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin orta saha transferi için isim verdi: Resmi teklif yapılacak!

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat için gelecek hafta resmi teklif yapabileceğini söyledi.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Fenerbahçe'nin bonservisi Fiorentina'da bulunan Faslı orta saha Sofyan Amrabat için gelecek hafta resmi teklif yapabileceğini aktardı.

"TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR"

Haber Global canlı yayınında Amrabat transferindeki son gelişmeler aktaran Hamzaoğlu, "Sofyan Amrabat konusunda sıcak gelişmeler var. Henüz resmi teklif yok ama menajeriyle görüşmeler yapılıyor. Önümüzdeki hafta resmi teklifin yapılmasını bekliyorum. Kulüpler anlaşırsa Amrabat, Türkiye'ye sıcak bakıyor." dedi.

"İLKAY BUGÜN İTİBARİYLE GÜNDEMDE YOK"

İspanyol basınında Fenerbahçe'nin İlkay Gündoğan'la ilgilendiği haberlerinin üzerine sarı-lacivertlilerin bugün itibariyle bir girişiminin olmadığını ifade eden Sercan Hamzaoğlu, "Fenerbahçe yönetimine İlkay'ı sordum. Bugün itibariyle Fenerbahçe'nin İlkay ile ilgili bir girişimi olmamış. Önümüzdeki haftalarda Amrabat konusu daha sıcak hale gelebilir ama bir isim daha varmış. İsmi öğrenemedim. Öğrendikten sonra bu ismi kamuoyuyla paylaşırız." dedi.

"GİTME AŞAMASINDA OLAN BİR İSİM YOK"

Fenerbahçe'de henüz gitme aşamasında olan bir oyuncunun olmadığını aktaran Hamzaoğlu, "Gitme aşamasına gelmiş bire oyuncu yok. Maaş konusunda indirime gitmedikleri için birkaç teklif masada kaldı. Fenerbahçe'de mevcut oyuncuların maaşları iyi olduğu için oyunculara indirim yapmalarını söylüyorlar ama oyuncular yanaşmıyor. Mario Branco ve Acun Ilıcalı oyuncularla görüşecek ve bazı oyuncularla yollar ayrılacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Transfer