Nihat Kahveci patladı: Kadıköy'e alınmasın!

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Lille'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesini yorumladı.

Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe - Lille maçıyla ilgili yorumları şöyle;

Kadıköy'deki direkleri biraz ince yapsaymışsınız dedik. O derece. Chevalier midir nedir? Bir daha 'şövalye' filmi izlemeyeceğim! Bu nedir ya. Performansını izleseler bu kaleciyi büyük bir takım alır. Bu maç Ostervolde'ye yazar demem. Tek kelimeyle adı talihsizlik. Fenerbahçe bugün elinden gelenin en iyisini yaptı. Acı verici, üzüntü verici bir elenmeydi. Bu sezonki en iyi futbolunu oynadı. Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde görmek isterdim. Özellikle takımın başında Mourinho gibi biri varsa gruplara kalmasını beklerdim.

Sahaya madde atan taraftara tepki

Tribün çok iyiydi. Son yıllardaki en iyi tribün performansıydı. Taraftar önemli dedik. Bir Sevilla maçı yaşadık bu statta. Kim attı onu? O taraftarı Kadıköy'e değil, Türkiye'de hiçbir stada girmemeli. Bütün kameralardan tespit edilmeli. Herhangi bir stada alınmamalı. Tempo yapıyorsun. Sen orada rakibe yardımcı oluyorsun. Hiç mi ders almadınız! Gerçekten sinir edici bir an. Bir kişi yüzünden bu atmosferi kahretmeye kimsenin hakkı yok. Sen orada neden futbolcuya bir şey atarsın ya! Görüntüyü çeken birileri de varsa hemen ulaştırsın yetkililere.

Yönetime orta saha eleştirisi

Bu kadar orta saha ihtiyacı varken Krunic ile uğraşılmamalıydı transfer yapılmalıydı. Seçim döneminde ne vaatler verilmişti. Fred'in olmayacağını düşünerek oyuncu almalıydı. Elde oynamayan başka oyuncular da var. Play-off turunda Slavia Prag eşleşmesi daha kolay olacaktı.

Fenerbahçe Son Dakika UEFA Şampiyonlar Ligi Jose Mourinho