Jose Mourinho'nun unutulmaz vukuatları!

Fenerbahçe'nin Antalyaspor ile oynadığı maçta laptopu kamera karşısına koyarak hakem kararına tepki gösteren Jose Mourinho, kariyerindeki unutulmaz vukuatlara bir yenisini ekledi.

Jose Mourinho, gittiği her ligde, her takımda yalnızca oynattığı futbolla değil, yaptığı enteresan hareketlerle de gündem oldu. Real Madrid döneminde Dortmund'la oynanan bir maç esnasında Mesut Özil'e sesini duyuramayınca, yakınında bulunan rakip oyuncu Schmelzer'e talimatlarını ileterek bunu Mesut'a ulaştırmasını söylemişti. Bu olaydan iki dakika sonra ise Mesut, Real'in beraberlik golünü attı.

Inter'le Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı sezonun yarı final ikinci maçında, Motta'nın gördüğü kırmızı karta sevinen Barcelona yedek kulübesine giderek "Parti yeni başlıyor" demişti ve turu ilk maçın skoruyla Inter geçti.

Dün akşam o hareketlerden birine daha şahit olduk. Fenerbahçe'nin ofsayt gerekçesiyle durdurulan pozisyonundan sonra sinirlenen Jose, bilgisayarından pozisyonun görselini açtı ve bilgisayarı yayıncı kuruluşun yer kamerasının önüne koydu.

Bu hareketle sarı kart gördü ama yine hem ülkemizde hem de dünyada gündem oldu. Olayı, İspanyol As Gazetesi "Başka bir Mourinho şovu" başlığıyla verirken Hollanda basını ise Mourinho'ya "Tiyatrocu" dedi.

Fenerbahçe gelecek hafta UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak. Bu maçtan önce bu kadar sert bir manşet, yeni Mourinho tepkilerine neden olabilir.

Jose Mourinho Fenerbahçe Antalyaspor
Bankalar Birliği ne demek? Kulüpler neden Bankalar Birliği'nden çıkmaya çalışıyor? Son Dakika
Serhat Akın saldırısının şüphelileri adliyeye sevk edildi Fenerbahçe
Mourinho: Alex inşallah bir gün Fenerbahçe'nin teknik direktörü olur Fenerbahçe
Fenerbahçelilerden Serhat Akın'a destek Futbol
Fenerbahçe'de orta saha kararı! Futbol
Serhat Akın'ın vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı! Futbol