Jose Mourinho'dan Antalyaspor deplasmanında ilk 11'de değişiklikler!

Ligde derbiyi kaybeden ve Galatasaray ile puan farkının 5’e çıkmasını engelleyemeyen Fenerbahçe, Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı mücadeleyi kritik bir viraj olarak görüyor. Sarı-lacivertli takımda herkes bugünkü maçtan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Fenerbahçe’de yönetimden teknik heyete, oyuncudan taraftara tüm gözler Antalyaspor ile bugün deplasmanda oynanacak maça çevrilmiş durumda. Ezeli rakibi Galatasaray’a Kadıköy’de kaybeden ve 6. haftada puan farkının 5’e çıkmasına engel olamayan sarı-lacivertli takımda özellikle teknik heyet herhangi bir kötü sonuçta psikolojik olarak yıpranacaklarını düşünüyor.

Bu yüzden başta Teknik Direktör Jose Mourinho olmak üzere sarı-lacivertli takımda herkes bugünkü maçtan üç puanla ayrılmak istiyor. Milliyet'in haberine göre Portekizli çalıştırıcının öğrencileriyle dünkü idman öncesinde bir toplantı yaptığı öğrenildi. Sistemin ve sahadaki oyunun tam oturmamasının takımı etkilediğini düşünen Mourinho’nun şu ifadeleri kullandığı bildirildi:

Özellikle öne geçtikten sonra maçı kendi adımıza zorlaştırıyoruz. Bunun olmasını Avrupa maçında da engelleyemedik. Antalyaspor maçı bizim için önemli bir sınav olacak. Güzel oyundan önce galibiyeti düşünmeliyiz. Ne olursa olsun bu maçı kazanıp bay geçeceğimiz ve ardından milli araya gireceğimiz dönem için moral kazanmalıyız. Ben size güveniyorum. Bu maçta da daha önce olduğu gibi kadromuzda değişiklikler olabilir.

EN NESYRI VE CENGİZ KULÜBEYE

Teknik Direktör Jose Mourinho, Union Saint Gilloise maçında ilk 11’de şans verdiği fakat beklediği verimi alamadığı Cengiz Ünder ve En Nesyri’yi Antalyaspor deplasmanında kulübeye çekecek. Portekizli çalıştırıcının forvette daha önceki karşılaşmalarda olduğu gibi yine Edin Dzeko ile başlayacağı, sol kanatta ise Maximin’e formasını geri vereceği öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi ilk maçında başarılı bir performans ortaya koyan Amrabat’ın ise yine ilk 11’de sahaya çıkacağı bildirildi.

OOSTERWOLDE VE FRED SINIRDA

Fenerbahçe’de, Antalyaspor maçı öncesinde 2 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Fred ve Oosterwolde bugünkü maçta oynayıp kart görmeleri durumunda Samsunspor deplasmanında takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe Jose Mourinho Antalyaspor