Mourinho resmen açıkladı! Yıldız ismin dönüşü...

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Manchester United'ı konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi basın toplantısı düzenleyen sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho, önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında konuştu. İşte Portekizli çalıştırıcının sözleri...

UEFA Avrupa Ligi 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe evinde Manchester United'ı konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi basın toplantısı düzenleyen sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho'ya Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı hakkında soru soruldu.

İŞTE O ANLAR:

Soru: Jayden'ın dönüşü ile ilgili bir tahmininiz var mı? Sol bek takviyesi için öneriniz olacak mı?

Jose Mourinho: Dürüst olmak gerekirse Jayden'ın bu sezonun geri kalanında oynayabileceğini düşünmüyorum. Hiçbir maç oynamasını beklemiyorum. Mayıs ayı geldiğinde iki üç maç oynayacak durumu olursa benim için çok iyi olur ama beklemiyorum. Listeye kimseyi ekleyemiyoruz. Yıl sonuna kadar bu sorunu Avrupa'da yaşayacağız. Ligde ise Kostic ve Levent'i kullanacağız. Zor olacak ama içinde olduğumuz durum bu.

Fenerbahçe Jose Mourinho Jayden Oosterwolde