Fenerbahçe - Manchester United maçı canlı şifresiz yayın | Fenerbahçe Manchester muhtemel 11'ler - FB maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe - Manchester United maçı canlı şifresiz

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında Manchester United'ı ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde 1 galibiyet 1 beraberliği bulunan Fenerbahçe, Erik ten Hag yönetimindeki dünya devi Manchester United'ı yenmek istiyor. Müsabakada Clement Turpin düdük çalacak. Cengiz Ünder ve Oosterwolde maçta süre alamayacak. Futbolseverler kritik maçta sol bek ve forvette Mourinho'nun tercihini maçın yayın saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, FB maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

2024 2025 sezonunda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçe, İngiltere temsilcisi Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe, kritik maçı kazanmak istiyor. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe rakibi ile sahasında karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm bilgiler merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Manchester United ne zaman? Fenerbahçe Avrupa Ligi maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

FENERBAHÇE MANCHESTER UNITED MAÇI HANGI KANALDA? SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Manchester United maçı 24 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak. Müsabaka TRT 1 ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

FENERBAHÇE - MANCHESTER UNITED MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri.

Manchester United: Onana, Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot, Ugarte, Casemiro, Garnacho, Eriksen, Rashford, Hojlund.

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ KADROSU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu şu şekilde:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Tadic, Allan Saint-Maximin, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri, Dzeko.

CLEMENT TURPIN DÜDÜK ÇALACAK

Fenerbahçe ile Manchester United arasında oynanacak müsabakada Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin düdük çalacak. Turpin'in yardımcılıklarını Nicolas Danos ile Benjamin Pages yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jeremy Stinat olacak. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) koltuğunda Jerome Brisard oturacak. AVAR'da ise Jeremie Pignard eşlik edecek.

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Sarı-lacivertlilerde Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Bartuğ Elmaz, Filip Kostic, Levent Mercan ve Oğuz Aydın ise UEFA listesinde olmadığı için kadroda olmayacak.

FENERBAHÇE MANCHESTER UNITED MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

24 EKİM PERŞEMBE 22.00 FENERBAHÇE - MANCHESTER UNITED

7 KASIM PERŞEMBE 23.00 AZ ALKMAAR - FENERBAHÇE

28 KASIM PERŞEMBE 23.00 SLAVIA PRAG - FENERBAHÇE

11 ARALIK ÇARŞAMBA 18.30 FENERBAHÇE - ATHLETIC BILBAO

23 OCAK PERŞEMBE 20.45 FENERBAHÇE - LYON

30 OCAK PERŞEMBE 23.00 MIDTJYLLAND - FENERBAHÇE

FENERBAHÇE VE MANCHESTER UNITED EKSİKLER

//

Fenerbahçe Manchester United UEFA Avrupa Ligi