Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB Adana Demir maçı canlı yayın bilgileri - Süper Lig haberleri...

Trendyol Süper Lig 2024-25 sezonunun ilk haftasında Fenerbahçe-Adana Demirspor maçıyla oynanacak. Sarı-lacivertlilerin hedefi Mourinho yönetiminde şampiyonluk. Peki FB Adana Demir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Futbolseverlerin adeta günleri saydığı Trendyol Süper Lig'de heyecan yeniden başlıyor. Geçen sezonu 99 puanla ikinci bitiren Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun ilk maçında Adana Demirspor'u konuk edecek. Futbolseverler bu maç ve Süper Lig ilk hafta fikstürüyle ilgili araştırmalarına başladı bile. Öte yandan ilk hafta maçlarının hakemleri de açıklandı. Peki Fenerbahçe Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB Adanademir maçı biletleri satışa çıktı mı? Tüm detaylar haberimizde...

FENERBAHÇE A.DEMİRSPOR'U AĞIRLIYOR

Süper Lig'de 2024-25 sezonuna Jose Mourinho yönetiminde başlayacak olan Fenerbahçe, ligin 1. haftasında Adana Demirspor'u Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak. FB Adana Demir maçı 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşma beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

SÜPER LİG'DE İLK KEZ! JOSE MOURINHO KARİYERİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Adana Demirspor maçıyla birlikte Süper Lig'de ilk kez sahne alacak. Dünyaca ünlü Portekizli çalıştırıcı, daha önce Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve Roma gibi devlerde görev aldı.

61 yaşındaki Mourinho'nun kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Kupası, 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 Konferans Ligi ile İngiltere, İtalya, İspanya ve Portekiz Ligi şampiyonlukları bulunuyor.

FENERBAHÇE BU SEZONKİ MAÇLARI

Fenerbahçe Jose Mourinho yönetiminde bu sezon 3 resmi maça çıktı. Şampiyonlar Ligi elemelerinde sahne alan sarı-lacivertliler, Lugano'yu 4-3 ve 2-1'lik skorlarla yenerken Lille'e ise 2-1 mağlup oldu.

FENERBAHÇE 2024-25 TRANSFERLERİ

Geçtiğimiz sezon 99 puan toplamasına rağmen ligi Galatasaray'ın ardından ikinci sırada tamamlayan sarı-lacivertliler, bu sezon şampiyonluk hasretini sona erdirmeye kararlı.

Ferdi Kadıoğlu, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Livakovic, Oosterwolde gibi yıldızlarını takımda tutan Ali Koç yönetimi, Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alırken Levent Mercan, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri gibi önemli isimleri de kadrosuna kattı.

FRED'İN SAKATLIĞI PLANLARI DEĞİŞTİRDİ

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Dusan Tadic ile takımın yıldızlarından olan ve orta sahanın yükünü çeken Fred, Lugano maçında sakatlandı. Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Brezilyalı yıldız için Mourinho, "Bunu söylemeyi sevmiyorum ama Fred'i özlüyorum. Çünkü o bizler için önemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Ali Koç yönetimi, Fred'in sakatlığı sonrası orta sahaya bir takviye daha yapmak için düğmeye bastı. Fenerbahçe'nin transfer listesinde Sofyan Amrabat, Sander Berge, Casemiro, İlkay Gündoğan gibi yıldızlar bulunuyor.

FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR MAÇI BİLETLERİ

Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı biletleri genel satışa çıktı. Bilet fiyatları şu şekilde;

KUZEY-SPOR TOTO TRİBÜNÜ: 900,00 TL
FENERIUM ÜST -MARATON ÜST A-I – BLOK: 1.600,00 TL
FENERIUM ÜST-MARATON ÜST B- H BLOK: 1.700,00 TL
FENERIUM ÜST-MARATON ÜST C-G BLOK: 1.800,00 TL
FENERIUM ÜST-MARATON ÜST D-F BLOK: 2.000,00 TL
FENERIUM ÜST- MARATON ÜST E BLOK: 2.200,00 TL
FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT A-I BLOK: 3.050,00 TL
FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT B-H –BLOK: 3.500,00 TL
FENERIUM ALT AVİS –MARATON ALT C- G BLOK: 4.150,00 TL
FENERIUM ALT AVİS-MARATON ALT D-F BLOK: 4.750,00 TL
VİP (MARATON ALT- FENERIUM ALT AVİS E BLOK): 14.500,00 TL
MİSAFİR TRİBÜNÜ: 1.170,00 TL

SÜPER LİG'DE İLK HAFTANIN HAKEMLERİ

9 Ağustos Cuma:

21.00 Galatasaray-Atakaş Hatayspor: Turgut Doman

10 Ağustos Cumartesi:

19.15 Kasımpaşa-Konyaspor: Muhammet Ali Metoğlu

21.45 Antalyaspor-Göztepe: Zorbay Küçük

21.45 Fenerbahçe-Adana Demirspor: Atilla Karaoğlan

11 Ağustos Pazar:

19.15 Sivasspor-Trabzonspor: Cihan Aydın

21.45 Corendon Alanyaspor-ikas Eyüpspor: Oğuzhan Çakır

21.45 Samsunspor-Beşiktaş: Ali Şansalan

12 Ağustos Pazartesi:

21.00 Çaykur Rizespor-RAMS Başakşehir: Direnç Tonusluoğlu

21.00 Sipay Bodrum FK-Gaziantep FK: Mehmet Türkmen

Fenerbahçe Süper Lig Adana Demirspor