Antonio Conte'nin Jayden Oosterwolde ısrarı

Takımın başına Antonio Conte'yi getiren Napoli, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'den Jayden Oosterwolde'yi istiyor. İşte detaylar...

Francesco Calzona ile yollarını ayıran Napoli, ünlü teknik direktör Antonio Conte'yi takımın başına getirmesinin ardından transfer çalışmalarına da hız verdi.

Savunma hattına takviye yapmak isteyen İtalya Serie A kulübü, Fenerbahçe'den Jayden Oostwerolde için ısrarını sürdürüyor.

CONTE ÇOK İSTİYOR

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre; Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte, taktiksel esnekliğini çok beğendiği Jayden Oosterwolde'nin transfer edilmesi için yönetime özel talepte bulundu.

FENERBAHÇE'NİN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Bununla birlikte Fenerbahçe'nin Oosterwolde için yaklaşık 30 milyon euro civarında bir bonservis ücreti talep etmesinin ardından Napoli cephesi bu transferde şimdilik adım atmayı düşünmüyor ancak Conte'nin ısrarcı tavrı sebebiyle, Napoli kısa sürede harekete geçebilir.

GEÇEN SEZON NE YAPTI?

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon sarı-lacivertli forma altında 43 maça çıktı. 3164 dakika süre alan Oosterwolde 2 gol katkısı sundu.

GÜNCEL DEĞERİ

Hollandalı futbolcunun Transfermarkt değeri ise 13 milyon euro.

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Fenerbahçe Transfer Transfer Haberleri Napoli