Allan Saint-Maximin'den Galatasaray taraftarına olay cevap

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Allan Saint-Maximin, Adana Demirspor ile oynadıkları karşılaşmada Oosterwolde'nin kırmızı kart görmesi gerektiğini düşünen bir Galatasaray taraftarına sosyal medyadan flaş bir yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Allan Saint-Maximin, Süper Lig'deki ilk maçında göz doldurdu. Dzeko'nun attığı golün asistini yapan yıldız oyuncu maçın genelinde ortaya koyduğu performansla otoritelerden tam not aldı.

GALATASARAY TARAFTARINA OLAY YANIT

Allan Saint-Maximin, maçın hemen ardından Jayden Oosterwolde'nin kırmızı kart görmesi gerektiği yönünde bir paylaşımda bulunan Galatasaray taraftarına flaş bir yanıt verdi.

Allan Saint-Maximin, Galatasaray taraftarının paylaşımına, "Maçlarımızı izlemen çok güzel. Dzeko'nun golü güzeldi değil mi?" yanıtı verdi.

DAHA ÖNCE YİNE TARAFTARLARA YANIT VERMİŞTİ

Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe'ye transfer olduğu ilk günlerde sosyal medyada yine rakip taraftarlara verdiği yanıtlarla dikkat çekmişti.

Fransız futbolcu, bir Trabzonspor taraftarının "5 yıldızlı formayı sahada da giymeni öneriyorum. Bakalım giyebilecek misin?" sözlerine "Ağla, iyi gelir" yanıtını vermişti. Allan Saint-Maximin ayrıca bir Galatasaray taraftarının Fenerbahçe'nin üç yıldızlı görseline 5 yıldızlı armayı göstererek cevap vermişti.

Fenerbahçe Galatasaray