Yıldız futbolcudan Rafa Silva isyanı! Sosyal medyada tepki gösterdi...

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında karşılaştığı ikas Eyüpspor'u,90+3'te Ciro Immobile'nin penaltı vuruşundan bulduğu golle 2-1 mağlup eden Beşiktaş, bir maç eksiğiyle zirve takibini sürdürdü. Siyah-beyazlı takımda karşılaşma sonrası Rafa Silva'ya yapılan sert müdahalelere tepki vardı. Ligin geride kalan haftalarında da rakipleri tarafından faullerle durdurulmaya çalışılan Portekizli yıldıza, hem kulübü hem de takım arkadaşı Arthur Masuaku sahip çıktı.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında ikas Eyüpspor'u konuk eden Beşiktaş, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Siyah-beyazlı takımda daha önce rakiplerin sert müdahalelerine maruz kalan Rafa Silva, bu maçta da Robin Yalçın'ın faulü ile sakatlık yaşadı. Karşılaşma sonrası hem Beşiktaş'tan hem de Arthur Masuaku'dan, Portekizli yıldıza gösterilen sertliğe tepki geldi.

3 PUAN 90+3'TE

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile deplasmanda berabere kalarak ilk puan kayıplarını yaşayan Beşiktaş, Eyüpspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Kara Kartal, 20. dakikada Rashica ile öne geçti. Konuk ekip 64. dakikada Emre Akbaba'nın penaltısıyla beraberliği sağladı. Siyah-beyazlılar, 90+3. dakikada Ciro Immobile'nin penaltıdan attığı golle galibiyete ulaştı.

Ligde bir maçı eksik olan Beşiktaş, bu skorla puanını 13'e yükseltti. ikas Eyüpspor ile tarihindeki ilk Süper Lig mağlubiyetini almış oldu.

RAFA SILVA YİNE SERTLİĞE MARUZ KALDI

Beşiktaş'ın geçtiğimiz haftalarda oynadığı maçlarda rakiplerinin sert darbelerine maruz kalan Rafa Silva, son olarak Trabzonspor'da Edin Visca'nın faulüyle sakatlık yaşamış, Boşnak futbolcu da yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görmüştü.

Portekizli yıldız dün akşam da Eyüpspor'dan Robin Yalçın'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Zorbay Küçük, pozisyon sonrası sarı kartına başvurdu.

BEŞİKTAŞ CEPHESİNDEN TEPKİ VAR

Siyah-beyazlılar, Rafa Silva'ya yapılan faul sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Rafa Silva'nın fotoğrafını paylaşan Beşiktaş, gönderiye not olarak da "Durduramayacaksınız!" ifadesini ekledi.

Aynı zamanda Beşiktaş'ın sol beki Arthur Masuaku da arkadaşına gösterilen sertliğe sessiz kalmadı. 30 yaşındaki futbolcu Rafa'yı etiketleyerek; "Ne pahasına olursa olsun, seni koruyacağız" yorumunda bulundu.

Beşiktaş Futbol Süper Lig