Rafa Silva milli takımı bırakma sebebini açıkladı! Fernando Santos detayı

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva, Portekiz Milli Takımı'nı bırakma sebebini açıklarken kararında Fernando Santos'un etkisi olmadığını ifade etti.

Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva, Portekiz Milli Takımı'nı bırakma sebebini açıkladı.

FERNANDO SANTOS İDDİALARI

Portekizli oyuncu Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Fernando Santos ile yaşadığı sorunlar nedeniyle milli takıma haksız yere alınmadığını düşündü.

Bu durum, Silva'nın milli takımdan çekilme kararı almasına yol açtı. Rafa Silva, 2022 Eylül ayında yaptığı açıklamada, Portekiz Milli Takımı'na haksız yere alınmadığını belirterek, milli takımı bıraktığını duyurdu. Bu karar, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve Silva'nın Portekiz Milli Takımı kariyerine son noktayı koydu.

"BENİM KARARIM"

Rafa Silva, milli takımı bırakma sebebini 'Kendi kararım' sözleriyle özetlerken "İlk kez başka bir ülkeye geldim ama adaptasyonum çok iyi. Herkes bana yardımcı oluyor. Benfica ve Portekiz hep hayatımda olacak. Ancak şu an tek önemli olan konu Beşiktaş. Portekiz Milli Takımında oynamamam benle alakalı bir durum. Benim kararım. EURO2024'i pek takip etmedim. Türkiye Ligi'nin ne kadar zor ve mücadeleci bir lig olduğunu biliyorum. Adaptasyonum gayet iyi gidiyor, gerekeni sahada yapacağım. Çok fazla kaliteli oyuncu var." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş