LYON BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI | Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Lyon - Beşiktaş maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Lyon ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor. OL Stadyumu'nda oynanacak maçta Harm Osmers düdük çalacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Özellikle maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri araştırılıyor. Peki, Lyon - Beşiktaş maçı ne zaman? Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Temsilcimiz Beşiktaş, Fransa devi Lyon'a konuk olacak. Müsabaka futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Maç ile ilgili detaylar da merak ediliyor. Peki, Lyon - Beşiktaş maçı ne zaman? Beşiktaş Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

LYON - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Temsilcimiz Beşiktaş, Lyon ile 24 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de karşılaşacak. Müsabaka TRT Spor ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

LYON - BEŞİKTAŞ MAÇINA ALMAN HAKEM!

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında deplasmanda Fransız temsilcisi Olympique Lyon ile oynayacağı karşılaşmada Almanya Futbol Federasyonu'ndan Harm Osmers düdük çalacak. Osmers’in yardımcılıklarını Dominik Schaal ve Stefan Lupp yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Florian Exner olacak.
Olympique Lyon - Beşiktaş maçında VAR koltuğunda Alman Christian Dingert, AVAR'da da İngiliz Peter Bankes oturacak.

LYON İLE 3. RANDEVU

Beşiktaş, Olimpik Lyon ile 3. kez karşı karşıya gelecek. İki takım, 2016-2017 sezonunda UEFA Avrupa Ligi çeyrek final aşamasında kozlarını paylaşmıştı. Fransa'da oynanan turun ilk maçını Olimpik Lyon 2-1 kazanırken, İstanbul'daki rövanşta ise Beşiktaş aynı skorla sahadan galibiyetle ayrılmıştı. Uzatma bölümlerinde de eşitliğin bozulmaması sonucunda seri penaltı atışlarına geçilmişti. Olimpik Lyon, penaltılarda Beşiktaş'a 7-6 üstünlük sağlayarak yarı final bileti almıştı.

LYON - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

24 Ekim: Lyon

6 Kasım: Malmö

28 Kasım: Maccabi Tel Aviv

12 Aralık: Bodo Glimt

22 Ocak: Athletic Bilbao

30 Ocak: Twente

Beşiktaş Lyon UEFA Avrupa Ligi