Kayserispor maçında attığı 2 golle yıldızlaşan Ciro Immobile: Hakem ve penaltı hakkında konuşmak istemiyorum

Trendyol Süper Lig'İn 7. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile, karşılaşmada attığı iki golle yıldızlaştı. Immobile, maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşurken hakem ve tartışılan penaltı pozisyonu hakkında konuşmak istemediğini söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bellona Kayserispor'u 3-0 yendi. Siyah-beyazlıların gollerini Gedson ve Ciro Immobile (2) kaydetti.

İtalyan golcü, siyah-beyazlı takımda çıktığı 10. resmi maçında 10. golünü kaydetti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan yıldız oyuncu, "Özür diliyorum ama asla hakemlerle, bu penaltılarla ilgili konuşmak istemiyorum." dedi.

Beşiktaş'ta iyi bir başlangıç yaptığını söyleyen Immobile, "Çok güçlü bir bağ oluştu ilk andan itibaren. En başından beri çok iyi bir uyum yakaladık. Beşiktaş beni çok istedi, ben de gelmeyi çok istedim. Çok güzel bir birliktelik oluyor. İyi başladık. Attığım goller sadece tek başıma değil, herkes çok çalışıyor birbiri için ve bana asist yapıyorlar. Onlara ve herkese teşekkür ediyorum. Umarım böyle devam eder. İyi başladı, iyi devam etmek zorunda." diyerek sözlerini noktaladı.

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Beşiktaş