Hüseyin Yücel'den Galatasaray'a sponsorluk göndermesi!

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı için yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni düzenlendi. Törende söz alan Başkan Hasan Arat, taraftarları basketbol takımını desteklemeye çağırırken, İkinci Başkan Hüseyin Yücel, Galatasaray'a göndermede bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, erkek basketbol takımı için düzenlenen sponsorluk anlaşmasında açıklamalar yaptı.

Arat şunları söyledi:

*Beşiktaş, bana çok şey verdi. Beşiktaş sayesinde okudum, Beşiktaş sayesinde iş hayatına girdim. Beşiktaş'ın kimseye borcu yoktur, herkesin Beşiktaş'a borcu vardır sloganı buradan geliyor.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

*Beşiktaş camiasına saygılarımı yolluyorum. Basketbol takımını desteklemelerini istiyorum. Geçen sene yarattığımız coşkuyu bu sene de yaşatmalarını istiyorum.

*Bu takımın geçen sene kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizden önceki yöneticiler de büyük emek verdi. Biz o yönetimden aldığımız takımı aynı felsefede devam ettirdik. Koç Alipijevic, Beşiktaş'ın çok sevdiği, inandığı bir insan. Ailesi, Türkiye'yi çok seviyor.

*Kendisi Beşiktaş'ı çok seviyor, Beşiktaşlılar Alimpijevic'i seviyor. Takımdan ayrılanlar - gelenler olacaktır. Bu, sporun doğasında var. Biz bunu futbolda da yaşadık. Bunlar yaşanabiliyor. Biz bu işin temelinde, koç Alimpijevic'in felsefesine inanıyoruz. Beşiktaş, çok mücadelecidir. En zor zamanlarda bile ayağa kalkmasını bilir. Geçen sene Sinan Erdem'deki maç, tarihi bir maçtır. 17 bin kişi falan geldi. Bu sene aynı şeyleri yaşayacağımızı düşünüyorum. Avrupa'da daha iyi bir netice alabilirdik, bu sene aynı iddiamızı devam ettireceğiz.

*Bu arma, bizim sevdamız. Beşiktaş, çok mücadelecidir. En zor zamanlarda bile ayağa kalkmasını bilir.

“EUROLEAGUE HEDEFİ DEVAM EDİYOR"

*Beşiktaş, EuroLeague konusunda tecrübesi olan bir takım. Bizim seçim sloganımızda EuroLeague girme hedefimiz vardı. Fakat geçen sene futbolda yaşanan sıkıntıdan dolayı Hüseyin Bey ile konuştuk ve önce futbolu toparlayalım dedik. Ana hedeflerimizden biri futbol takımının bir an önce kendine gelmesiydi. Büyük bir transformasyon yaşandı. Bu yaşanırken finansal ihtiyacı beraberinde getirdi.

Hüseyin Bey, ihtiyaç olan finansal konuyu futbola aktardı. EuroLeague'de de Wild Card'ı tek takıma veriyorlar. Bizim EuroLeague planımız değişmiş değildir. Göreve geleli 8-9 ay oldu. Bu zaman içinde çok şey yapıldı. Bunu da gelecek sene planlarımızın içerisinde bulunduracağız. Ekonomik olarak uygun olduğu takdirde yapacağız. Yoksa lüzumsuz bir borçlanma içerisine girip böyle bir hedefe koşmak değil.

*İlk önce geçen sene yarıda kalan EuroCup hedefine ulaşmamız, hatta Wild Card'a gerek kalmadan kupayı kazanıp direkt katılma ihtimalimiz olabilir. Hedeflerinizin olması lazım, bizim hedeflerimiz hala yerindedir. Bu takıma da güveniyoruz. Beşiktaş'ın hayali devam edecektir.

"EUROLEAGUE HAYALİMİZ VAR"

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel ise, “Özellikle sayın başkanımızın liderliği ve önderliğinde Beşiktaş'ı sadece yeşil sahada, salonda değil, hayatın her alanında temsil etmeye çalışıyoruz. EuroLeague'e katılma hayalimiz var. EuroLeague katılmak için de sadece parkelerde sportif başarıyla katılamıyorsunuz. One Team adı altında bir projeleri var. Sosyal sorumluluk projelerine dokunmamız gerekiyor. Burada da güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. İnşallah birlikte nice başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ BUNA YELTENMEZ"

Yücel şöyle devam etti:

*Bu sponsorluk çok önemli demiştim. Ülkemizin çok önde gelen markalarıyla iş birliğine imza atıyoruz. İbretle izliyoruz. Son günlerde, konu yasal sürece taşınmış olsa da, 3-4 gün önce kurulan şirketlerin sponsorluk anlaşmaları imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş hiçbir zaman bu tip şeylere yeltenmemiştir, yeltenmeyecektir.

Beşiktaş Beşiktaş Fibabanka Galatasaray Basketbol