Hasan Arat'tan Galatasaray'a gönderme: Hepiniz biliyorsunuz zaten!

This browser does not support the video element.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kulübün Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Hasan Arat, ezeli rakipleri Galatasaray'a göndermede bulundu.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. Hasan Arat, Galatasaray'a göndermede bulundu.

TEVFİK YAMANTÜRK: BİR YOL KAZASI OLMAZSA BU SENE ŞAMPİYON OLURUZ

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk: "Takım keyif veriyor. Değerli rakiplerimizi de izliyorum. Üslubumu bağışlayın, amiyane tabir motor gaz yemiyor, yürümüyorlar. Bir yol kazası olmazsa biz bu sene şampiyon oluruz."

Tevfik Yamantürk: "Okul takımında oynatmayacağımız adamları o performanslarla Beşiktaş'a milyon euro'larla aldılar. Ondan sonra çekip gittiler. Ama faturayı camia ödüyor. İstanbulspor'dan alınan genç bir futbolcu vardı, ismini bile hatırlamıyorum. Valerien Ismael döneminde Alanyaspor maçında 35-40 metrede faul yaptı. 'Eyvah bu gol olursa maç gider' dedim. Gol oldu, atıldı. Maç gitti. Koskoca Beşiktaş takımının antrenörü Ismael, hakeme bitir diye işaret yapıyor. Hepsini geçtim futbolcu ortada yok ama futbolcuya 2.5 milyon euro ödediler, yüzde ellisine. Kendi paranızla neden ödemiyorsunuz, Beşiktaş'ın parasıyla ödüyorsunuz. Böyle bir hakkınız yok. Ondan sonra da çekip gidiyorsunuz. Buna kimsenin hakkı yok. Var mı böyle bir yeryüzü düzeni. Başkanımıza da söyledim, bu paraların peşine düşmeniz lazım diye."

HASAN ARAT'IN AÇIKLAMALARI

Hasan Arat: "Beşiktaş büyük bir değişim yolculuğu içerisindedir. Kurumsal yapıda, hukukta, ekonomide, disiplinde çok büyük değişimler yaşıyor. Büyük camialarda kısa sürede onarım ve restorasyon yapmak çok zordur. Buna rağmen Beşiktaş bunların üstesinden gelmektedir. Beşiktaş mazerete üretmek yerine sonuç üremektir. 9 Ay 16 gün, bize 9 yıl gibi geliyor. O kadar yoğun geçiyor ki anlatamam. 198 iş günü görev yaptık. Büyük değişimler için zor ve uzun bir yola çıktık. Seçimden bu güne geçen sürede 15 bin yeni üyelik başvurusu yapıldı. Bu Beşiktaş büyüklüğüne yakışır bir heyecan yakaladığının göstergesidir. ve çok daha büyük, bağımsız bir camia haline gelmiştir."

Hasan Arat: "Kulübümüze çok sayıda üyelik başvurusu geliyor. Büyük bir değişime imza atıyoruz. Yeni üyeleri, genç üyeleri, kadın üyeleri kazanmamız çok önemli."

Hasan Arat: "Beşiktaş artık doğru yoldadır. Ayağa kalkmış ve hedeflerine koşmaktadır."

Hasan Arat: "Cumhurbaşkanımıza kazandığımız kupalarla gittik. Beşiktaş, devletini sever ve devlet de Beşiktaş'ını sever. Sayın Cumhurbaşkanı'na daveti ve yorumları için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz."

GALATASARAY'A GÖNDERME

Hasan Arat: "1 Temmuz'da ilk idmanı yaptık, 33 gün sonra Süper Kupa maçına çıktık. Sonucu zaten biliyorsunuz."

Hasan Arat: "Teknik direktör seçimi, oyuncu seçimi kısa sürede kolej havasını getirmişti. Belki de bu yaptıklarımız çoğunuza Süleyman Seba dönemini hatırlatmıştır. Hentbolda 3 tane kupa kazandık. Genç kürekçilerimize yatırım yapıldı, Türkiye kupalarını kazanmaya başladık. Voleybol kadında iyi bir takım kurduk. Diğer sporlarda birçok iey yaptık, olimpiyatta sporcumuz yer aldı."

Hasan Arat: "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Hüseyin Yücel, kulübün büyük değişiminde önemli rol oynadı. Transferlerde, transfer komitesi başkanı olarak öncü rol aldı. En sıkıntılı anlarda hep kulübün yanında oldu. Mete Vardar hayatını Beşiktaş'ta yaşayan bir insan. Futbol takımımızın tüm kafilesinden sorumlu. Sadece bu değil, Beşiktaş neye ihtiyacı olsa; Vardar ailesi Mete ile birlikte yanımızda olmuştur. Onur Göçmez kolunda kartal dövmesi olan, sporu seven ve Türkiye'nin en önemli kurumlarında olan birisidir. Futbolu çok iyi bilir. Verdiği tüm katkılardan dolayı şükranlarımızı sunarım. Kaan Şakul neredeyse 18 saatini kulüpte geçiriyor, hepimizin yükünü alıyor. Çok koyu bir Beşiktaşlı, ne zaman bir hata yapacak olsak, Beşiktaş adaletinin sesi oluyor. Bize sağdan soldan gelen kurumlar oluyor, Kaan bize haber vermeden onları yolluyormuş. Feyyaz Uçar çok iyi bir golcüydü ama bu kadar iyi yönetici olacağı şaşırtıcı oldu. Tesislerde yatıyor. Prof. Dr. Işıl Zeybek, Beşiktaş'a çok büyük emekler veriyor. Çağlayan Tuğal sabah tesislere gidiyor, teşekkür ediyoruz. Dava arkadaşım, Süleyman Seba sevgisinden vazgeçmeyen Ekrem Keçoğlu. Kadir Kılıç'ın neler yaptığını anlatacağım. Burak Aslan, Feyyaz Uçar'ın formasıyla uyumuş ama şimdi beraber çalışıyorlar. Emeklerinden dolayı teşekkürler. Cüneyt Sezgin büyük emekler verdi. Yalçın Ayaydın ise Kartal Yuvası'nı uçurmaya başladı."

Beşiktaş Galatasaray Hasan Arat