Beşiktaş Konyaspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Beşiktaş Konyaspor maçı şifresiz mi?

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Beşiktaş, Konyaspor'u ağırlıyor. Zorlu geçmesi beklenen mücadele yaklaşırken "Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte mücadeleye ilişkin detaylar.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı sürüyor. Kupayı kazanarak bu sezon ligdeki kötü gidişatı taraftarlarına unutturmak isteyen Beşiktaş, Çeyrek Final maçında Konyaspor ile kozlarını paylaşıyor. Tek maç üzerinden eleme usulüne göre oynanacak olan mücadeleyi kazanan takım yarı finale doğrudan adını yazdıracak. Peki, Beşiktaş Konyaspor ZTK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? İşte Beşiktaş Konyaspor maçı ile ilgili bilgiler...

BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA VE ŞİFRESİZ Mİ?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bu akşam TÜMOSAN Konyaspor'u konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda gerçekleştirilecek mücadele saat 20.45'te başlayacak.

Müsabakada hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı olarak ve şifresiz yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Muçi, Cenk, Semih

Konyaspor: Slowik, Uğurcan, Damjanovic, Hadebe, Guilherme, N'Zonzi, Ethemi, Soner, Oğulcan, Ndao, Cikalleshi

BEŞİKTAŞ'IN ÇEYREK FİNAL YOLU

Ziraat Türkiye Kupasına bu sezon 5. turdan dahil olan Siyah Beyazlı takım bu turda karşılaştığı Eyüpspor'u 4-0 geçti. Son 16 turunda Antalyaspor ile eşleşen Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı ve çeyrek finale yükseldi

KONYASPOR'UN ÇEYREK FİNAL YOLU

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupasına 3. turdan katıldı. Merkür Jet Erbaaspor'u 3-0, Beyoğlu Yeni Çarşıspor'u 3-0, 5. turda Göztepe'yi uzatmalarda 2-1 mağlup eden Konyaspor son 16 turunda Sivasspor'u uzatmalarda 1-0 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş Konyaspor