NBA ne zaman başlıyor? NBA ilk hafta maçları | NBA fikstürü

nba ne zaman başlıyor?

NBA'de heyecan başlıyor. Sezon öncesi müsabakaların tamamlanması ile birlikte NBA maçlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Özellikle maçların fikstürü araştırılıyor. Peki, NBA ne zaman başlıyor?

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 2024-2025 sezonu, 23 Ekim'de başlıyor. NBA'in 79. sezonunun açılış gününde iki maç oynanacak. Sezon öncesi müsabakaların tamamlanması ile birlikte NBA maçlarının ne zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Peki, NBA ne zaman başlıyor?

NBA ne zaman başlıyor?

NBA'de yeni sezon iki karşılaşma ile 23 Ekim'de başlıyor. NBA'de yeni sezon Boston Celtics - New Yok Knicks, LA Lakers - Minnesota Timberwolves maçları ile başlıyor. Sezonun açılış karşılaşmasında son şampiyon Boston Celtics, New York Knicks'i ağırlıyor. İlk gün oynanacak diğer maçta ise Los Angeles Lakers ve Minnesota Timberwolves ile kozlarını paylaşacak.

GÖZLER ALPEREN ŞENTÜRK'TE!

Milli basketbolcu Alperen Şengün, yeni sezonda takımı Houston Rockets ile play-off'a kalmaya çalışacak. Rockets ile Türk spor tarihine geçen bir anlaşmaya varan 22 yaşındaki oyuncu, 5 yıl için 185 milyon dolar kazanacak. Alperen Şengün, geçen sezon 21,1 sayı, 9,3 ribaunt, 5 asist ve 1,2 top çalma ortalamalarıyla oynamıştı.

NBA Basketbol Alperen Şengün