Trabzonspor'da Szalai şoku! Beklenmedik gelişme nedeniyle süreç uzadı

Futbol Süper Lig Trabzonspor Transfer
Trabzonspor'da Szalai şoku! Beklenmedik gelişme nedeniyle süreç uzadı

Transfere hızlı giren ve şu ana kadar 6 futbolcuyu resmen kadrosuna katan Trabzonspor, eski Fenerbahçeli Attila Szalai'yi de bitirmek için düğmeye bastı. Bordo-mavililerin imza aşamasına getirdiği Macar stoperin transferinde şok bir gelişme yaşandı. Hoffenheim'de başkanlık görevi el değiştirdi.

Trabzonspor stoper bölgesine Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Attila Szalai'yi transfer etmek için sürpriz bir hamle yapmış ve oyuncunun kendisiyle prensip anlaşmasına varmıştı. Fotomaç'ın haberine göre daha sonra futbolcunun kulübü Hoffenheim'e kiralık teklifi yapan ve olumlu geri dönüş alan bordo-mavililer, imzaların atılmasını beklerken şok bir gelişme yaşandı.

Hoffenheim Başkanı Kristian Baumgartner geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini açıklayarak istifa etti.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Baumgartner'ın yerine geçici olarak kulüpte yardımcı olan kadın yönetici Simone Engelhardt başkan olarak atandı. Bu gelişmeden sonra göreve vekaleten getirilen kadın yönetici Trabzonspor kulübü yetkililerine ortadaki belirsizliğin geçene kadar bekleyecekleri yönünde cevap iletti. Bu nedenle Szalai'nin transfer sürecinin uzadığı ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. 26 yaşındaki stoperle ilgili kararın kısa sürede verilmesi bekleniyor.