Trabzonspor'da hedef yeniden Paul Onuachu! Forvet transferinde düğüm çözülüyor

Trabzonspor Southampton Paul Onuachu
Trabzonspor'da hedef yeniden Paul Onuachu! Forvet transferinde düğüm çözülüyor

Son 1 haftadır Weghorst konusunda yoğun mesai harcayan Trabzonspor, Onuachu cephesinde yaşanan sıcak gelişme sonrası Southampton ile yeniden masaya oturma kararı aldı.

Trabzonspor’da forvet transferinde yoğun hareketlilik yaşanıyor. Golcü sorununu artık çözmek isteyen Bordo-Mavili yönetim, son 1 haftadır özellikle Weghorst için ciddi mesai harcamıştı. Hollandalı santrforu pek çok konuda ikna eden Fırtına, bir yandan da Burnley ile pazarlıklarını sürdürüyor. Weghorst ile Ajax da yakından ilgileniyor. Onuachu için ise yeni bir gelişme yaşanırken Fırtına'da Yunan futbolcuyla da yolların ayrılması bekleniyor.

FOUNTAS YOLCU

Trabzonspor’un geçen sezon bonservis ödemeden kadrosuna kattığı Fountas, takımdan ayrılacak. Abdullah Avcı’nın Ruzomberok karşılaşmaları hariç hazırlık maçlarında dahi süre vermediği Yunan futbolcunun sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor.

Ülkesi Yunanistan’da bazı kulüplerle görüşen 28 yaşındaki futbolcunun yanı sıra Tonio Teklic’in de kiralık olarak gönderilmesi planlanıyor. Ayrıca Fırtına’nın genç isimlerine pek çok Anadolu kulübünden teklifler var.

İNGİLİZLER YENİDEN GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Fanatik'te yer alan habere göre Paul Onuachu konusunda ise Southampton’dan Trabzonspor’a geri dönüş yapıldı. Aylardır uzlaşmaz bir tavır sergileyen ve 2.01’lik yıldıza başka teklif olmamasına rağmen 10 milyon Euro bonserviste direten İngiliz ekibi, Bordo-Mavili kulüple yeniden görüşmek istedi.

Trabzonspor'da hedef yeniden Paul Onuachu! Forvet transferinde düğüm çözülüyor - Resim : 2

ONUACHU BASKI YAPIYOR

Trabzonspor, en son bonuslarla 7 milyon Euro’ya çıkarken, bu rakamın bir miktar daha artabileceği öğrenildi. Eğer Southampton beklenen indirimi yaparsa, tarafların orta noktada buluşması bekleniyor. Paul Onuachu’nun da kulübüne son virajda ciddi baskı yaptığı ve Trabzonspor’a gitme konusundaki ısrarını yinelediği belirtildi. Fırtına’da forvet düğümü hafta içinde çözülebilir.

Southampton’ın kampa çağırdığı Onuachu, hazırlık maçlarında forma giymezken, ayrılık talebini hocasına da iletti.