MAÇ SONUCU | Trabzonspor 2-2 Kayserispor (Süper Lig)

Trabzonspor Kayserispor Canlı Maç İzle Canlı Maç Sonuçları Canlı Skor Son Dakika Spor Haberleri Maç Süper Lig
MAÇ SONUCU | Trabzonspor 2-2 Kayserispor (Süper Lig)

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Trabzonspor, sahasında Bellona Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor, 1 puanı 90+8'de Stefano Denswil ile kurtardı.

Şenol Güneş ile Burak Yılmaz, teknik direktörlük kariyerlerinde ilk kez karşı karşıya geldi. Trabzonspor, Şenol Güneş'le çıktığı ikinci maçtan da beraberlikle ayrıldı.

Kayserispor, VAR incelemesinin ardından 8. dakikada penaltı kazandı. Uğurcan Çakır, Joseph Attamah penaltısını kurtardı.

Kayserispor'da Gökhan Sazdağı 87. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Trabzonspor'da kırmızı kart cezalısı Edin Visca, sakatlığı süren Enis Destan ve Hüseyin Türkmen ile Simon Banza, Muhammed Cham ve Serdar Saatçı, statü gereği kadroda yer almadı.

MAÇ SONUCU | Trabzonspor 2-2 Kayserispor (Süper Lig) - Resim : 1

Şamil Ekinci için saygı duruşu

Trabzonspor'un 16 Eylül Pazartesi günü hayatını kaybeden efsane başkanı Mustafa Şamil Ekinci için maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşu sırasında statta bulunanlar taraftarlar, 5 yıllık başkanlığı döneminde 4 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 5 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 2 Başbakanlık Kupası kazanılan Ekinci'yi alkışladı.

Ekinci döneminde alınan 13 kupa Kayserispor maçı öncesi Papara Park'ta sergilendi. Protokol tribününün önünde saha kenarında sergilenen her bir kupanın yanında altyapıdan bir sporcu da yer aldı.

Şamil Ekinci'nin vefatı nedeniyle stadyumda maç öncesinde ve maç anında müzik yayını yapılmadı.

Trabzonsporlu oyuncular, sahaya Şamil Ekinci'nin fotoğrafının yer aldığı tişörtlerle ısındı. Oyuncular sahaya da "Efsane başkan Mustafa Şamil Ekinci ruhun şad, mekanının cennet olsun" yazılı pankart ile çıktı.

Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Papara Park tribünlerinde büyük boşluklar gözlendi.