Abdullah Avcı: İki transfer daha yapmak istiyoruz

Futbol Spor Haberleri Konferans Ligi Trabzonspor Abdullah Avcı
Abdullah Avcı: İki transfer daha yapmak istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Konferans Ligi'ndeki St. Gallen ile oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda St. Gallen karşısında çıkacak.

Bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"Avrupa'da bütün takımların saha organizasyonları var. 4-4-2, 4-1-3-2 formasyonunu saha içinde alıyorlar. Yaptıkları şiddetli baskılar zaman zaman sayısal olarak eksik olsa da en büyük özellikleri. Direkt oyunlar ve ikinci toplar. Onlara yapılan şiddetli baskılarda zayıf olduklarını gördük. Özellikle rakip sahada topa sahip olduklarında temas sayıları düşüyor. Duran toplar da bizim için önemli çözüm noktalarından bir tanesi."

"Trabzonspor taraftarlarının da takımın da camianın da morale, güvene, zamana değil, yakın zaman ihtiyacı var. Ben iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Son 2 oyuncumuzun da gelmesiyle beraber herkesin mutlu olabileceği Trabzonspor'u en yakın zamanda taraftarımızın önüne koyacağımızı düşünüyoruz. Umarım bu çıkış yarın burada başlar."

"Bu oyun artık detayların içine girdiği bir organizasyon oyunudur. 1-2 kişinin oyuna girmediği senaryoda organizasyon tamamen bozuluyor, biz geçen hafta bunu yaşadık. Sahanın içinde kaldık ve toplantımızda neleri yapamadığımızı konuştuk. Oyuncularımızla karşılıklı yüzleşerek toplantıdan çıktık. Rapid maçının ikinci yarısındaki yukarı giden oyun, ikinci maç ile tamamen geri düşmüştür, bizi çok üzmüştür. Maçtan sonraki görüntü yukarı gideceğimiz şeklinde, umarım. Rakibe göre ve performansa göre oyuncu değişikliklerimiz olacak. Nwakaeme'nin sakatlığı var, 2 cezalımız var. Rakibe göre kullanacağımız oyuncularımız olacak, umarım yarın bunun karşılığını verirler."

"İki transfer daha yaparsak devre arasına kadar hiçbir planımız olmayacak. Trabzonspor, İstanbul ile ekonomisiyle yarışmayacak, karakteriyle yarışacak. 2 transferi kısa süre içinde gerçekleştireceğiz, ben buna inanıyorum. İyi bir takım, zaman bunu gösterecek."