Şenol Güneş'ten İstanbul seyahati öncesi Trabzonspor sorusuna yanıt!

Trabzonspor Son Dakika
Şenol Güneş'ten İstanbul seyahati öncesi Trabzonspor sorusuna yanıt!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın görevine son verilmesinin ardından Şenol Güneş ismi gündeme geldi. Tecrübeli teknik adam İstanbul seyahati öncesi Trabzonspor sorusuna yanıt verdi.

Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı'nın görevden alınmasının ardından Fatih Tekke, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın ismi bordo-mavililerin yeni teknik direktörleri arasında yer aldı.

Şenol Güneş'in diğer adaylardna bir adım daha önde odluğu öğrenildi. Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşmek üzere İstanbul'a doğru yola çıktı.

TRABZONSPOR SORUSUNA YANIT

Trabzonspor’da adı ön plana çıkan Bordo - Mavililerin eski futbolcusu ve teknik direktöre Şenol Güneş, bugün Trabzon Havalimanından uçakla İstanbul’a gitti.

61saat’in sorusunu yanıtlayan Şenol Güneş “Hocam hayırlı olsun diyelim mi?” şeklindeki soruya “İstanbul’a gidiyorum” yanıtını verdi.

BAŞKAN DOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

Güneş, bugün İstanbul’a giderek Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile bir görüşme gerçekleştirmesi planlanıyor. Güneş’in yapılacak bu görüşmenin ardından Trabzonspor teknik direktörü olarak göreve başlayabileceği kaydedildi.

Şenol Güneş'ten İstanbul seyahati öncesi Trabzonspor sorusuna yanıt! - Resim : 2

3 İSİM ÖN PLANA ÇIKMIŞTI

Trabzonspor’da hatırlanacağı üzere Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından Şenol Güneş, Fatih Tekke ve Sergen Yalçın’ın adı ön plana çıkmıştı.