Şenol Güneş 'Bu işi bitirin' dedi Trabzonspor yönetimi düğmeye bastı! Fırtına'dan dev transfer operasyonu

Trabzonspor Transfer
Şenol Güneş 'Bu işi bitirin' dedi Trabzonspor yönetimi düğmeye bastı! Fırtına'dan dev transfer operasyonu

Teknik direktör Şenol Güneş’in gelişiyle Trabzonspor'da büyük değişim başladı... Geçtiğimiz sezon takımda olan golcü oyuncu Onuachu'da sona gelindi. Öte yandan Premier Lig ekibinde görev alan 1.93'lük yıldız isim için de mutlu son çok yakın.

Fırtına’nın gündeminde olan Danimarkalı yıldızda sona doğru... Trabzonspor transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala kadrosunu güçlendirmek için yoğun şekilde çalışıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in gelişiyle Bordo-Mavililer’de hareketli dakikalar başladı.

ONUACHU'DA SONA GELİNDİ

Fanatik'in haberine göre Karadeniz ekibi, Paul Onuachu’da sona geldi. Southampton’ın kadroda düşünmediği Nijeryalı forvet için teknik direktör Şenol Güneş de ısrarcı. Güneş’in yönetime ‘Bu işi bitirin’ dediği öğrenildi. Avrupa’da transfer döneminin kapanması, hem de Trabzonsporlu taraftarların eski oyuncularına olan düşkünlüğü bu transferin bitmesini sağlayacak.

Nijeryalı’nın da Trabzonspor’a olan sevgisi, önümüzdeki günlerde hasretin biteceği yönünde. Trabzonspor Yönetimi, birkaç transferin ardından forvet takviyesini de Onuachu ile bitirip, güçlü bir kadroyla rakiplerine gözdağı vermek istiyor. Onuachu, geçen sezon 25 maçta 17 gol kaydetmişti.

Şenol Güneş 'Bu işi bitirin' dedi Trabzonspor yönetimi düğmeye bastı! Fırtına'dan dev transfer operasyonu - Resim : 2

İLK HEDEF BILLING

Geçen sezon Premier League ekibi Bournemouth’daki performansıyla dikkat çeken Billing, Trabzonspor’un orta sahasını güçlendirmek için görüştüğü önemli isimlerden. Geçen sezon 29 karşılaşmada görev alan Billing, 2 gol ve 2 asist yapma başarısına ulaştı. Bu sezon ligde oynanan Nottingham maçında sadece 6 dakika görev alabilen Billing, iki lig müsabakasında da kadroda yer almadı. İlk hedef; Billing fakat istenilen sonuca ulaşılamazsa rota Alan Lescano’ya çevrilecek. Bir merkez orta saha ve bir kanat forvet arayışına giren Karadeniz temsilcisi, bu isimlerden en az birini bitirmek istiyor.

LESCANO DA LİSTEDE

Trabzonspor, Arjantinli Alan Lescano’yu da listesine aldı. Adı sıklıkla Fenerbahçe ile anılan 22 yaşındaki oyuncu için kulübü Argentinos Juniors ile ön temaslar sağlandı. Kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun da Trabzonspor’a yeşil ışık yaktığı iddia edildi.