Emirhan İlkhan'ın yanına Trabzon'un yıldızı! Fırtına 1 yılda %127 karla satacak...

Futbol Trabzonspor Transfer Süper Lig Torino Crystal Palace İtalya Serie A İngiltere Premier Lig
Emirhan İlkhan'ın yanına Trabzon'un yıldızı! Fırtına 1 yılda %127 karla satacak...

Trabzonspor'un geçen sezon 4.4 milyon euro bedelle transfer ettiği Batista Mendy için Galatasaray'ın adı geçerken, Crystal Palace ve iki İtalyan kulübünün daha sıraya girdiği öğrenildi. Bordo-mavililerle resmi görüşmelere başlayan Torino, 10 milyon euroyu gözden çıkardı.

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun başında Angers'den 4 milyon 400 bin euroya kadrosuna kattığı Batista Mendy, hem geçtiğimiz sezon hem de bu sezon oynadığı maçlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Takvim'in haberine göre, özellikle Crystal Palace'ın bir süre önce kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu ancak teklifinin yetersiz bulunmasından sonra beklemeye geçen Ada ekibi dışında iki İtalyan kulübü de Trabzonspor'un kapısını çaldı.

Fırtına ile resmi görüşmelere başlayan Torino'nun Batista Mendy için bonuslarla birlikte yaklaşık 10 milyon euroya ulaşan bir teklif yapacağı, henüz ismi açıklanmayan bir başka İtalyan kulübünün ise Karadeniz ekibine fiyat sorduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un satmayı düşünmediği Mendy için tekliflerin resmiyete dökülmesi durumunda bir değerlendirme yapması bekleniyor.