Paris 2024'teki madalya sevinçleri böyle ölümsüzleşti

AA
Olimpiyatlar 2024 Paris Olimpiyat Oyunları
Paris 2024'teki madalya sevinçleri böyle ölümsüzleşti

Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya kazanan sporcular, Samsung Electronics'in Galaxy Z Flip6 modelinin Olimpiyat sürümüyle madalyalarını aldıktan sonra zafer özçekimi yaptı.

Sporcular, Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya sevincini podyumlarda çektikleri zafer özçekimleriyle ölümsüzleşti.

Paris 2024'te madalya kazanan sporcular Olimpiyat madalyalarını aldıktan sonra zafer özçekimleri için kendilerine podyumda sunulan Galaxy Z Flip6 katlanabilir telefonun Olimpiyat özel sürümüyle törendeki mutluluklarını fotoğrafladı.

Program kapsamında sporcuların çektiği zafer özçekimleri, otomatik ve kablosuz olarak Athlete365 portalına yükleniyor. Bu sayede sporcular bu anlarını yeni bir yöntemle paylaşabiliyor.

Samsung Newsroom, Paris 2024 madalya törenlerinin en iyi karelerden bir seçki oluşturdu. Yeni zafer özçekimleri​​​​​​​ programı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boyunca devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Team Samsung Galaxy sporcularından Brezilyalı Kaykaycı Rayssa Leal, madalya kazanma hayalini gerçekleştirdiği anı dünyanın dört bir yanındaki hayranlarıyla, ailesiyle ve arkadaşlarıyla kendi bakış açısından paylaşabilmenin inanılmaz bir deneyim olduğunu belirterek, "Asla unutamayacağım bir an daha da unutulmaz oldu." açıklamasında bulundu.