Max Verstappen görme kaybı yaşadığını doğruladı!

Motorsport
Motor Sporları Formula 1 Max Verstappen
Max Verstappen görme kaybı yaşadığını doğruladı!

Red Bull F1 pilotu Max Verstappen, 2021'de yaşadığı kazanın ardından görme kaybı yaşadığı ve bunun bir süre devam ettiği iddialarını doğruladı. Hollandalı pilot, "Sadece Hamilton ile değil bulanık görüntülerle de mücadele ediyordum." dedi.

Kariyerinde üç Formula 1 Dünya Şampiyonluğu bulunan Max Verstappen ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı. Hollandalı pilot, görme kaybı yaşadığına dair iddiaları doğruladı.

Motorsport'un haberine göre; geçtiğimiz hafta Red Bull'un dergisi Red Bulletin'e bir mülakat veren Verstappen, Silverstone pistinde 2021'de geçirdiği kaza sonrası bulanık gördüğünü ve bunun tümseği ve reklam tabelası çok olan pistlerde tekrarlandığını itiraf etti.

Max Verstappen görme kaybı yaşadığını doğruladı! - Resim : 1


VERSTAPPEN'İN SON DURUMU MERAK UYANDIRDI

Bu açıklama sonrası Verstappen'in son durumuna dair şüpheler ortaya çıktı ve dergiye verdiği mülakatla ilgili alıntılar kaldırıldı.

Macaristan GP öncesi konuşan 26 yaşındaki F1 pilotu, "Evet, sadece 2021'de yaşadım. Ondan sonra ortadan kalktı. Fakat o zamanlar böyle bir şey yaşanmıştı, doğru." dedi.


"BÖYLE ŞEYLER OLABİLİR"

Verstappen; "“Bu, insanların araç kullanırken yaşamalarını isteyeceğim bir şey değil. Fakat biz yarış pilotlarıyız, her türlü şeyle uğraşıyoruz. Her zaman ufak tefek sakatlıklar ya da başka şeyler yaşanıyor. Yani böyle şeyler olabilir." ifadelerini kullandı.

SADECE TAKIM VE DOKTOR BİLİYORDU

Verstappen, o yılki şampiyonluk mücadelesinin yakınlığı içinde, neler olduğunu sadece yakın çevresinin bildiğini ekledi. O dönemde bu konuyu kiminle konuştuğu sorulduğunda Verstappen, “Takımdakiler ve bir doktor. Sonra neyse ki iyileşti. Ayrıntılara girmek istemiyorum. Kimsenin bilmesine gerek yok." cevabını verdi." açıklamasında bulundu.

Max Verstappen görme kaybı yaşadığını doğruladı! - Resim : 3