Haber Global 6 yaşında

Spor Haberleri Son Dakika
Haber Global 6 yaşında

Haber Global 6. yaşını deneyimli haberci kadrosu ve hızla büyüyen markalarıyla birlikte kutluyor.

Yayın hayatına 24 Eylül 2018’de “Türkiye’nin Özgür Sesi” sloganıyla başlayan Haber Global, 6 yılda haberciliğin yeni adresi oldu. Haber Global, Türkiye’den ve dünyadan öne çıkan başlıkların bilinmeyen yüzünün ele alındığı, fark yaratan haberlerin yer aldığı HaberGlobal.com.tr ve Instagram’da hızlı yükseliş gösteren Haber Global Web Özel içerikleri ile dikkat çekiyor ve referans gösteriliyor. Spor dünyasındaki son dakika gelişmelerinin, özel haberlerin yer aldığı Kontraspor.com, spor yayıncılığına yeni bir ufuk açan deneyimli spor yorumcularının buluştuğu KontraSpor Youtube kanalı kısa bir sürede 330 bin takipçi kazandı. Haber Global alternatif dijital içerik markaları; sosyal medyada hızla yükseliş gösteren, her konuda özgün ve ‘iyi içerik’ üreten GLOOB, mutfağın ve yemek dünyasının sosyal adresi Foodeyo, savunma sanayii, uluslararası politika ve istihbarat paylaşımları yapan Baroot, müzik ve sinema dünyasının en yenilerinin ve değişmeyen klasiklerinin nabzını tutan Moodlog ile her geçen gün büyüyerek yayın hayatına devam ediyor.

Haber Global’in tecrübeli editör kadrosunun hazırladığı haber kuşaklarında, gündeme dair bütün yaşananlar canlı yayınlarla izleyicilere sunuluyor. Haber neredeyse, Haber Global oradan aktarıyor. Haber Global muhabirleri, Filistin’den, İngiltere’ye Ukrayna’ya, Amerika’dan Azerbaycan’a dünyanın dört bir yanındaki haberleri canlı canlı sahadan bildiriyor. Ankara’daki, güçlü, tecrübeli gazeteci ve muhabir kadrosuyla meclis kulislerinde yaşananlar anbean ekrana taşınıyor.

Deneyimli Haber Global muhabir ve kameramanları tarafından geçtiğimiz bir yıl içinde; İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları, Filistin’de yaşanan katliam, Azerbaycan’da yapılan Anti Terör Operasyonu, hem İstanbul’un kritik belediye başkanlığı seçimi hem de Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim yarışları tecrübeli habercilerin sunumu, uzman isimlerin analizleri, anlaşılır grafiklerle Haber Global’den izlendi. İzmir, Muğla ve Aydın’da çıkan yangınların hemen ardından bölgeye ulaşan Haber Global ekipleri, son gelişmeleri alandan ekrana yansıttı. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye’nin çeyrek final maçı yerinden takip edildi.

Haber Global’in deneyimli isimleri sunduğu haber kuşaklarında, Türkiye’den ve dünyadan gelişmelerle gündemi ekrana taşıyor. Saynur Tezel, Salih Nayman, Hilal Özdemir, Mine Sarı ve Sümeyye Yılancı’nın sunduğu tartışma programları da Türkiye’de gündemi belirliyor. Ayrıca, kültür sanat, sağlık ve yaşam programlarıyla hayata ve insana dair her şey ekrana geliyor.
Kurulduğundan bu yana Haber Global’in başarılı gazetecilerinin imza attığı haberler, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden Simavi Ödülleri’ne, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nden Türkiye Haber Kameramanları Derneği’ne ve Anadolu Yayıncılar Derneği’ne, Engelsiz Yaşam Vakfı’na kadar pek çok prestijli kurum ve kuruluştan onlarca ödüle layık görüldü.

Haber Global, bir haber kanalından fazlası…

HaberGlobal.com.tr’de Türkiye’den ve dünyadan öne çıkan başlıkların bilinmeyen yüzünün ele alındığı, fark yaratan, araştırma sonuçlarına yer veren, gözden kaçan konuları derleyen “Haber Global Web Özel Haber'lerine de yer veriliyor.

Haber Global; youtube.com, x.com, instagram.com, tiktok.com, facebook.com, linkedin.com sosyal medya platformlarından ve WhatsApp kanalından da değerli içeriğini takipçileriyle buluşturuyor.

Kontraspor.com’da spor dünyasındaki son dakika gelişmeleri, özel haberler, canlı maç sonuçları, Türkiye’den ve dünyadan transfer haberleri yer alıyor.

Haber Global, YouTube'da televizyondaki haber kanalları arasında 2021’in Mayıs ayından bu yana 3 senedir “Türkiye'de en çok takip edilen ve izlenen haber kanalı” unvanını taşıyor.

Haber Global Haber Kuşakları

Haber Global’in haber kuşaklarında hafta içi her gün;
06.00’da Elif Özkul ve Emre Buga ile Türkiye’de Sabah
09.00’da Sultan Arınır ile Yeni Gün
12.00’de Sinem Danacı ile Gündem
15.00’te Saynur Tezel ile Günün Nabzı
18.00’de Salih Nayman ile Ana Haber
00.00’da Sümeyye Yılancı ile Gece Ajansı
18.00’de Dilara Sayan ile Hafta Sonu Ana Haber

Serhan Başbahçıvan, Dilara Özer ve Mine Sarı hafta sonu haber bültenlerini, Nehir Tümer, Ezgi Gülhan ve Pınar Demir gece haberlerini dinamik bir sunumla, günün en sıcak tartışmalarını, Ankara kulislerindeki son gelişmeleri, Türkiye’de ve dünyada öne çıkan başlıkları ekrana taşıyor.

Hafta içi her gün;

Türkiye ve dünya ekonomisinden son haberler, dövizden borsaya altından emtiaya finansal piyasalarında yaşanan en sıcak gelişmeler Haber Global Ekonomi Müdürü Murat Üzel ile İlke Canpolat'ın sunumuyla Ekonomi Bültenleri ile ekrana geliyor.

Spor dünyasında yaşanan son dakika gelişmeleri, spor haberleri, transferler, takım kadroları, fikstürler ve puan durumları her gün “Spor Bülteni”nde ekranlara taşınıyor. Sıcak gelişmeler kimi zaman taraftarların arasından stadyumlardan, kimi zaman ise basketbol sahalarından sporseverlere aktarılıyor. Spor aktiviteleri canlı bağlantılarla ekranlara taşınıyor. Spor gündemindeki gelişmeler, Fatih Demirkol moderatörlüğünde, Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Burhan Can Terzi ve Murat Özen’in yorumlarıyla hafta sonları “Futbol Global” programında ele alınıyor. Türk futbolunun yaşayan efsanesi Nihat Kahveci ve futbol programlarının deneyimli moderatörü Nebil Evren yoğun ve renkli futbol gündemini her yönüyle Kontra programında yorumluyor.

Türkiye'de hava durumu denince akla gelen ilk isimlerden “Havayı Koklayan Adam” Bünyamin Sürmeli, hava durumuyla ilgili doğru tahminlerini en önce Haber Global izleyicilerine aktarıyor. Hem de, 7’den 70’e seyirciler için hava durumuyla ilgili değerli öneriler veriyor. Küresel ısınmaya dikkat çekip, ısı dalgalanmalarının, yangın risklerinin ve hava kirliliğinin de altını çiziyor.

Haber Global Haber Tartışma Programları

Saat 20:00’de;
Salih Nayman ile Neden?,
Hilal Özdemir ile Mesele,
Mine Sarı - Sümeyye Yılancı ile Müzakere,
Saat 20:30’da;
Saynur Tezel ile Kayıt Altında,
haber tartışma programlarında, Türkiye ve dünya gündeminin öne çıkan meseleleri, Haber Global’in deneyimli habercileri tarafından alanında uzman konuklarla değerlendiriliyor.

Haber Global Programları

Haber Global’de;
Narmin Balayeva ile Poster’de ünlülerle yapılan röportajlar, kültür ve sanata dair son haberler, keşfedilmeyi bekleyen mekanlar ekranlarla buluşuyor.

Dilara Sayan ile Sıra Dışı Gündem’de, dünyanın geleceği ve tarihini etkileyen olaylar, insanın, yaşamın ve ölümün gizemi, yeni dünya düzeninin şifreleri gibi birçok farklı alan ve bilinmeyen detaylar alanında uzman konuklarla ele alınıyor.

Haber Global Hakkında:

Haber Global, haberciliğe yeni bir soluk getirmek için Global Media Group Prodüksiyon Televizyon Yayıncılık A.Ş. tarafından kuruldu. Yayın hayatına 24 Eylül 2018 tarihinde başladı.
Haber Global, insanı merkeze koyan, dertleri değil çözümleri gösteren, insan odaklı, sosyal habercilik anlayışıyla, Türkiye’nin en iyi haber kanalı ve “Türkiye’nin Özgür Sesi” olma hedefiyle yayınlarına devam etmektedir.

Haber Global ekranında, sadece Türkiye’den ve dünyadan haberler değil, sokağın, insanların ve siyasal gündemin nabzı tutulmaktadır. Tecrübeli habercilerin sunduğu, doğru noktalara odaklanan haber tartışma programları, ekonomi ve spor bültenleri, sanat, hava durumu, haber programları ve belgeseller yayınlanmaktadır.

Haber Global hakkındaki görüş, öneri ve istekler haberglobal.com.tr/izleyici-temsilcisi sayfasından ve [email protected] mail adresinden izleyici temsilcisine iletilebilir.

haberglobal.com.tr web sitesinden, gündemdeki son dakika haberleri, yerel ve dünyadan en güncel haberler, ekonomi, spor, teknoloji haberleri ve anlık hava durumu takip edilebilir. HaberGlobal.com.tr’de fark yaratan, araştırma sonuçlarına yer veren, gözden kaçan konuları derleyen, infografikli “Haber Global Web Özel Haber”lerine de yer verilmektedir.
Haber Global; Digiturk 47. kanal, D-Smart 42. kanal, Tivibu 46. kanal, TV+ 59. kanal, Kablo TV; 71. kanal (HD) ve 910. kanal (SD), Türksat 3A (HD), Türksat 4A (SD)’dan seyredilebilir.
youtube.com, x.com, instagram.com, tiktok.com, facebook.com, linkedin.com’dan @haberglobal takip edilebilir. Apple Store ve Google Play’den Haber Global (HIG) uygulaması indirilebilir.

youtube.com/HaberGlobal sayfasından, 7/24 Haber Global canlı yayını, kaçırılan programların bölümleri ve özel bölüm videoları izlenebilir.