Ücretsiz futbol oyunu UFL'nin ikinci açık betası geliyor

ShiftDelete
Gaming Futbol
Ücretsiz futbol oyunu UFL'nin ikinci açık betası geliyor

Futbolseverlerin heyecanla beklediği ücretsiz futbol oyunu UFL, bu hafta sonu ikinci açık betasıyla geliyor. Oyunun ilk açık beta sürümü, 1.3 milyon oyuncu tarafından oynanmıştı.

Strikerz Inc. tarafından geliştirilen ve bundan birkaç ay önce dünya yıldızı Cristiano Ronaldo’nun da büyük bir yatırım yaptığı, merakla beklenen ücretsiz futbol oyunu UFL, bu hafta sonu ikinci açık betasıyla oyunseverlerin karşısına çıkacak.

UFL ilk açık beta sürümü, 1,3 milyon oyuncu tarafından oynandı

İlk açık betada 1,3 milyon oyuncunun katılımıyla büyük ilgi gören UFL’e büyük bir geribildirim sağlandı. Strikerz Inc. de bunları dikkate alarak ikinci açık betaya birçok yenilik ekledi.

Bu yenilikler arasında yeni meta mekanikleri, oyun ve animasyon özellikleri ile kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik bir dizi güncelleme bulunuyor. Ayrıca, kulüp itibar sistemi, perk sistemi ve kart görünüm sistemi de revize edilmiş durumda.

İkinci açık beta sürümü ne zaman?

UFL, 2-4 Ağustos tarihleri arasında PS5 ve Xbox Series X/S platformlarında yeniden test edilecek. Beta süresince oyuncular, ana çevrimiçi modda diğer oyuncularla rekabet edebilecekleri gibi, çevrimdışı yerel maç modunda da oynayabilecekler. PlayStation ve Xbox oyuncuları arasında çapraz platform desteği de sunulacak, bu da farklı konsollardaki oyuncuların birbirleriyle maç yapabilmelerini sağlayacak.

Strikerz CEO’su Eugene Nashilov, ilk açık betaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, “İkinci açık betayı başlatmaktan heyecan duyuyoruz. Topluluğumuzla aynı dalga boyunda olduğumuzu görmek sevindirici. İlk betadan bu yana ne kadar ilerlediğimizi göstermek için sabırsızlanıyoruz,” dedi.

UFL’nin nihai sürümü, oyunculara ‘adil oyun’ ideolojisini benimseyen bir deneyim sunacak. Oyuncular, benzer yetenek seviyesine sahip rakiplerle eşleştirilecek ve bu da daha dengeli ve keyifli bir oyun deneyimi sağlayacak. 2023 yılında Cristiano Ronaldo’nun 40 milyon dolarlık yatırım yaptığı UFL, oyun dünyasında büyük yankı uyandırmıştı.