NBA 2K25 PC'de yeni nesil grafiklerle geliyor! Çıkış tarihi açıklandı

Gaming NBA
NBA 2K25 PC'de yeni nesil grafiklerle geliyor! Çıkış tarihi açıklandı

Piyasanın rakipsiz basketbol oyunu NBA 2K25'i PC'de oynamak isteyenler için yıllardır beklenen müjde geldi. 2K Games, oyunun PC sürümünü de PlayStation 5 ve Xbox Series'te olduğu gibi yeni nesil grafiklerle sunacak.

2K Games tarafından geliştirilen ve piyasanın rakipsiz basketbol oyunu NBA 2K25 cephesinden, PC oyuncularının yıllardır beklediği müjdeli haber geldi. Buna göre önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacak olan yeni basketbol oyunu, PC oyuncuları için de yeni jenerasyon grafiklerle sunulacak. Böylece yaklaşık 5 yıldır beklenen gelişme yaşanmış oldu.

Shiftdelete'te yer alan habere göre; Dört yıllık bir aradan sonra, NBA 2K serisi, oyunun yeni nesil versiyonunu PC platformuna getiriyor. NBA 2K25 ile birlikte, PC sürümü artık PlayStation 5 ve Xbox Series X|S konsollarındaki sürümlerle aynı özelliklere sahip olacak. Bu gelişmeler, oyunun Steam sayfasının açılması ve ön sipariş sürümlerin ortaya çıkmasıyla belli oldu.

Önceki yıllarda PC versiyonu, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch gibi eski nesil konsollara çıkan versiyonla aynı şekilde geliyordu. Buna göre oyun için yine tam sürüm ücreti talep eden 2K Games, hemen her yıl Steam’de kötü yorum rekorlarını kırmayı başarıyordu. PC oyuncularını çileden çıkaran bu durum en sonunda değişmiş görünüyor.

Açıklamada belirtilen özellikler arasında ProPLAY™, MyCAREER, MyTEAM ve Play Now modları yer alıyor. Ayrıca, PC platformunda ilk kez The City, MyNBA Eras ve The W modları da mevcut olacak. 2K’nın açıklamasında belirtildiği gibi, PC sürümünün sahip olmayacağı tek özellik PS5 ve Xbox Series X|S ile çapraz oyun desteği olacak. Online oyun oynamayı sevenler, sadece PC oyuncularıyla eşleşebilecek.

Son olarak oyunun fiyatından da söz edelim. Steam’de ön siparişe açılan yapımın standart versiyonu 70 dolar, All-Star versiyonu 100 dolar, Hall of Fame Edition ise tam 150 dolar etiketiyle satılıyor.

ÇIKIŞ TARİHİ BELLİ OLDU

NBA 2K25'in resmi çıkış tarihi de açıklandı. Seriyi devam ettirecek bu yapım da daha önceki oyunlar gibi Eylül ayında oyuncularla buluşacak. NBA 2K25, 6 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.