EA Sports FC 25'in Beşiktaş'la neden anlaşma yapmadığı ortaya çıktı

Beşiktaş Son Dakika Spor Haberleri
EA Sports FC 25'in Beşiktaş'la neden anlaşma yapmadığı ortaya çıktı

Dünyaca ünlü futbol oyunu EA Sports FC 25'in Beşiktaş'la neden anlaşma yapmadığı ortaya çıktı. EA Sports, Galatasaray ve Fenerbahçe ile işbirliği yapmıştı.

EA Sports geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuru ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin EA SPORTS FC 25 için işbirliğine gittiklerini duyurmuştu.

Galatasaray ve Fenerbahçe'yle işbirliği anlaşması yapılmasının ardından üç büyüklerden Beşiktaş'ın neden anlaşmaya dahil edilmediği merak konusu olmuştu. Konuya ilişkin Beşiktaş'a dair haberler paylaşan bir hesaptan iddialar geldi.

EA Sports FC 25'in Beşiktaş'la neden anlaşma yapmadığı ortaya çıktı - Resim : 1

TFF ile iletişime geçerek üç büyüklerle görüşmek istediğini dile getiren EA'nin Galatasaray ve Fenerbahçe'nin aksine Beşiktaş ile hiç iletişim kurmadığı, durumun altında ise Beşiktaş'ın UFL ile yaptığı lisans anlaşması olduğu dile getirilirken EA'nin taraftarların tepkisinin ardından Beşiktaş'la masaya oturma hazırlığında olduğu da dile getirildi.

Yatırımcıları arasında Ronaldo'nun da bulunduğu UFL henüz net çıkış tarihi belli olmasa da özellikle futbol hayranı oyuncuları en çok heyecanlandıran oyunlardan zira Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun göz kamaştırıcı görünmekle kalmıyor, aynı zamanda da ücretsiz olarak geliyor. UFL ile yaklaşık 3 yıl önce işbirliği anlaşması imzalayan Beşiktaş'ın stadı ve çok daha fazlası da oyunda yer alacak.