Zalewski'nin menajerlik şirketinden Galatasaray açıklaması

Galatasaray Galatasaray Transfer Transfer Haberleri Transfer
Zalewski'nin menajerlik şirketinden Galatasaray açıklaması

Nicola Zalewski'nin menajerlik şirketi GP Soccer and Management, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray, Roma'nın genç yıldızı Nicola Zalewski ile uzun süre ilgilenmiş fakat transfer gerçekleşmemişti. Nicola Zalewski'nin menajerlik şirketi GP Soccer and Management, Galatasaray'ın teklifiyle ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklama şu şekilde:

Nicola Zalewski'nin kariyeriyle ilgili olarak son günlerde gazetelerde ve spor sitelerinde gerçeği yansıtmayan, hayali kurgular okuduk. Zalewski, Galatasaray'ın teklifini reddetmeye karar verdi ve yeni teklifler gelmesine rağmen kararında ısrar etti. Bu nedenle, Galatasaray'ın gösterdiği ilgi ve son ana kadar sarf ettiği çaba nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz.

Her halükarda bir futbolcunun mesleki faaliyetleriyle ilgili her türlü müzakereyi onaylaması veya reddetmesi kesinlikle tartışılmaz kabul edilmektedir. Medya üzerine düşen görevi yapmalı. Doğru ve gerçekleri paylaşmalıdır.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Nicola Zalewski, bu sezon Roma formasıyla çıktığı 3 maçta 142 dakika süre aldı. Polonyalı yıldız, gol ve asist katkısı üretemedi. Zalewski'nin Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 12 milyon Euro.