Okan Buruk stoperi değiştiriyor: Sıra sende!

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi Son Dakika Spor Haberleri
Okan Buruk stoperi değiştiriyor: Sıra sende!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Young Boys'a 3-2 yenilerek tur umutlarını İstanbul'a bıraktı. Sarı kırmızılılarda stoperde kimin oynayacağı konuşulmaya başlandı.

Galatasaray'ın Young Boys ile oynayacağı rövanş maçı öncesi savunmadaki eksikler ve formsuz oyuncuların durumu can sıkıyor. Stoperlerden Abdülkerim Bardakcı kırmızı kart cezası nedeniyle, Davinson Sanchez ise sakatlığı nedeniyle rövanşta forma giyemeyecek.

Okan Buruk'un sağ stoperde Victor Nelsson'a forma vermesine kesin gözüyle bakılırken sol stoperde kimin oynayacağı merak edilmeye başlandı. Cezasını tamamlayan Kaan Ayhan en büyük aday konumunda. Geçen sezon bazı maçlarda stopere çekilen Berkan Kutlu'nun da savunmada Nelsson'a eşlik edebileceği ifade edildi.

Emin Bayram yoksa Metehan Baltacı var

Emin Bayram'ın ayrılığından sonra gözler altyapıdan yetişen Metehan Baltacı'ya çevrildi. Genç stoper performansı ve hazırlık maçlarında attığı gollerle dikkat çekmişti. 21 yaşındaki stoper, geçen sezon Eyüpspor'da düzenli forma giyip savunmanın her bölgesinde görev yapmıştı.

Eksikler ve formsuzluk göz önüne alındığında Okan Buruk'un Metahan Baltacı'ya forma verme ihtimali ortaya çıktı.

Westerlo'ya transfer olan Emin Bayram, kadroda süre bulamayacağını düşündüğünden ayrılmak istemişti.