Wendel gerçekleri ortaya çıktı! İşte Zenit'in Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmeme nedeni

Galatasaray Transfer Son Dakika
Wendel gerçekleri ortaya çıktı! İşte Zenit'in Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmeme nedeni

Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Wendel için Zenit, Galatasaray'dan gelen tüm teklifleri geri çevirdi. Zenit'in Galatasaray'ın son teklifini kabul etmeme sebebi belli oldu.

Galatasaray, Zenit'in Brezilyalı yıldızı Marcus Wendel'i kadrosuna katmak için yoğun çaba harcasa da sonuç alamadı.

Sarı-kırmızılılar, Zenit ile yapılan pazarlıklarda bir türlü orta yolu bulamayınca Wendel defteri kapandı. Rus basını, Zenit'in Galatasaray'ın teklifini neden kabul etmediğini okuyucularına aktardı.

Rusya'da yayın yapan RIA Novosti, Galatasaray'ın Wendel için 20 milyon euroya kadar çıktığını fakat Zenit'in 25 milyon euroyu peşin istediğini aktardı. Konuyla ilgili Novosti'ye konuşan bir kaynak, "Galatasaray, Wendel için teklifini birkaç kez artırdı fakat Zenit Başkanı Medvedev, Malcom'un satışı gibi bir pazarlık talep ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Zenit, Malcom'u 60 milyon euroya Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e göndermişti. Al-Hilal, Malcom için ödediği 60 milyon euroyu Zenit'e peşin olarak demişti.

Ayrıca haberde Zenit'in Wendel'i satma niyetinin olmadığını ve kulüp sahipleri ile teknik direktörün Wendel-Glushenkov bağlantısından oldukça memnun oldukları okuyuculara aktarıldı.