Galatasaraylı golcüye şok! Bir daha kadroya bile alınmayacak... Tedesco Okan Buruk'un forvetini dışarda bıraktı

Galatasaray Futbol Belçika Milli Futbol Takımı Süper Lig
Galatasaraylı golcüye şok! Bir daha kadroya bile alınmayacak... Tedesco Okan Buruk'un forvetini dışarda bıraktı

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Belçikalı golcü Michy Batshuayi'ye milli takım kapıları kapandı. Osimhen ve Icardi'nin ardından takımda üçüncü forvet konumunda bulunan 30 yaşındaki futbolcunun, düzenli olarak forma giyeceği bir takıma gitmediği takdirde Domenico Tedesco tarafından kadroya seçilmeyeceği belirtildi.

Galatasaray'a transfer olarak üç büyük takımda forma giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçen Michy Batshuayi'ye ülkesinden şok bir haber geldi. Daha fazla forma giymek için imza attığı sarı-kırmızılı takımda Osimhen transferinin ardından üçüncü forvet durumuna düşen Belçikalı golcüye milli takım kapısının kapandığı dile getirildi.

Haberde Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Domenico Tedesco'nun, EURO 2024'teki sonucun ardından takımı yeniden yapılandıracağı vurgulanırken, kadroya seçilmek için bir numaralı kriterin düzenli forma giymek olduğu vurgulandı.

İtalyan çalıştırıcının, forvet tercihi için Michy Batshuayi'nin form durumunu yakından takip ettiği ancak düzenli forma giyemediği için farklı alternatifler üzerinde durduğu belirtildi.

Tedesco'nun kadro tercihinde yaş kriterine takılmadığı ve formda olan tecrübeli futbolcuları da kadroya dahil etmekten çekinmeyeceği ifade edildi.

Belçika Milli Takımı ile son maçında 26 Mart'ta çıkan Michy Batshuayi, İngiltere ile oynanan mücadelede 8 dakika forma giymişti. 30 yaşındaki futbolcunun yeniden milli takıma seçilebilmesi için daha fazla süre alacağı bir takıma gitmesi gerekebileceği belirtildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN BARCELONA VE REAL MADRID İDDİASI