Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı ağır bir yenilgi alan Okan Buruk: Utanmamız gerekiyor

Futbol Spor Haberleri Galatasaray Süper Kupa Okan Buruk
Süper Kupa'da Beşiktaş'a karşı ağır bir yenilgi alan Okan Buruk: Utanmamız gerekiyor

Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0 yenilerek ağır bir yara alan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Böyle bir mağlubiyet beklemiyorduk. Kazanmak için çıktık. Beşiktaş'ı tebrik ederim, hak ettiler. Seremonide onları alkışladık ve tebrik ettik. Bize yakışan bu, kazananı tebrik etmek. Örnek olduğumuzu düşünüyorum."

"İlk yarı attığımız ama sayılmayan goller oldu. İlk yarı oyunun içerisindeydik ancak 2-0'dan sonra düşüş oldu. Çok hata yaptık! Girenler, çıkanları arattı mı aratmadı mı bilemiyorum. Birinci sorumlu benim. Oyuncularıma konuşma yaptım, sezon başında böyle bir mağlubiyet ders anlamında diyebiliriz. Hafta içi böyle bir şey hissetmedim. Kötü bir statta oynadık. Burada her şey kötü ama bu bahane değil."

"Haftaya lig başlıyor, uyanmak için de fırsat oldu. Kendimizi de gözden geçirmek gerekiyor. Bazen yükseklere çıktığınızda oranın havasına alışabiliyorsunuz. Daha iyisini yapmalıyız. Fiziksel olarak da hazır değiliz. Güçlü bir takımız, ayağa kalkarız. Şampiyonluk yolunda en büyük aday biziz."

"Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun bireysele kalıyor. Diğer arkadaşları gibi onlar da ben de performans anlamında yetersizdik. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."

"İstediklerimizi ortaya koyamadık. Daha önce de söyledim. Bu bir bahane değil. Bu stadı sevmiyorum. Statta futbol oynanmasına karşıyım. Futbola ters bir stat. Hocalık, futbol, maç izlemek için gördüğüm en kötü statlardan."

"Oyuncularımla da konuştum. Hepimizin utanması gerekiyor bence. Sonra da başımızı kaldırıp bir sonraki maça hazırlanmalıyız. Bir sonraki maça bakacağız."