Young Boys'un en değerli futbolcusu Meschack Elia, sakatlığı sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Young Boys'un en değerli futbolcusu Meschack Elia, sakatlığı sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında yarın akşam TSİ 22.00'de Young Boys'u RAMS Park'ta konuk edecek. Bu kritik karşılaşma öncesinde Young Boys'un en değerli futbolcusu Meschack Elia sakatlığı sebebiyle kadroya dahil edilmeyecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Galatasaray yarın akşam TSİ 22.00'de Young Boys'u RAMS Park'ta konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, Young Boys'u iki veya üstü farkla mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez lig statüsünde düzenlenecek Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkı elde edecek. Tek farklı Galatasaray galibiyeti mücadeleyi uzatmalara götürecek. Her türlü beraberlik ve Young Boys galibiyetinde turu geçen ekip İsviçre temsilcisi olacak.

YOUNG BOYS'TAN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Bu kritik maç öncesi Young Boys'ta flaş bir gelişme yaşandı. İsviçre ekibinin en değerli futbolcusu Meschack Elia'nın sakatlığı sebebiyle Galatasaray'a karşı forma giyemeyeceği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlk maçta alınan 3-2'lik galibiyette sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci David von Ballmoos da dahil olmak üzere 22 oyuncu bu yolculuğa çıkacak. Koç Patrick Rahmen, Salı günü kalede Von Ballmoos'un mu yoksa yerine geçen Marvin Keller'in mi olacağına karar vermeden önce Türkiye'deki son antrenmanda iki kaleciyi birden test edecek.

Meschack Elia antrenmanda yaşadığı kas sakatlığının ardından Galatasaray'a karşı oynanacak maçı kaçıracak.

Ayrıca sakat olan ya da iyileşmekte olan Patric Pfeiffer, Lukasz Lakomy, Saidy Janko, Abdu Conté, Facinet Conte, ve Sadin Crnovrsanin, İstanbul'a seyahat edemeyecek. Joel Bichsel ve Théo Golliard da yok; ilgilenen kulüplerle sözleşme görüşmeleri yapıyorlar.