İtalya'dan bomba iddia: Galatasaray, Victor Osimhen'i kiralamak için Napoli ile görüşüyor!

Galatasaray Transfer
İtalya'dan bomba iddia: Galatasaray, Victor Osimhen'i kiralamak için Napoli ile görüşüyor!

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray'ın Napoli'de forma giyen Victor Osimhen'i kiralamak istediğini iddia etti.

Galatasaray, Türkiye'de yılın transfer bombasını patlatıyor. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano ve Gianluca Di Marzio, başta olmak üzere Galatasaray'ın Napoli'de kadroda düşünülmeyen Victor Osimhen'i kiralamak istediğini yazdı.

Di Marzio'nun haberinde şu ifadeler yer aldı:

"Nijeryalı forveti Galatasaray'a getirmek için çalışmalar sürüyor. Al Alhi'ye transferi iptal olan Victor Osimhen'in geleceği Galatasaray'da olabilir. Türk kulübü Napoli ile görüşüyor. Transfer kiralık olarak sonuçlanabilir.

Galatasaray'ın Victor Osimhen için hızlanması Mauro Icardi'nin sakatlığıyla da bağlantılı. Eski Inter Milan oyuncusu yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak. İtalya pazarını kapatan Napoli, onu Serie A listesinden çıkarmaya karar verdi. Galatasaray böylece Nijeryalı forvet için hızlanmaya karar verdi.

MAAŞI GALATASARAY TARAFINDAN KARŞILANACAK

İtalya'dan Corriere dello Sport ise Galatasaray ve Napoli'nin başkanlar düzeyinde görüşmelerini sürdürdüğünü ve Osimhen'in 11 milyon euroluk maaşının Galatasaray tarafından karşılanacağını öne sürdü.

Haberde şu ifadeler yer aldı:

Galatasaray, Osimhen'e talip oldu. Mertens ve Icardi'nin formasını giydiği sarı-kırmızılılar, Napoli'yle 11 milyon avroluk ücretin tamamının karşılanacağı bir anlaşma üzerinde görüşmelerde dbulunuyor.

NAPOLI PERFORMANSI

2020 yılından bu yana Napoli forması giyen 25 yaşındaki futbolcu, İtalyan ekibinde çıktığı 133 maçta 76 gol attı ve 18 asist yaptı.

Güncel piyasa değeri 100 milyon euro olarak gösterilen Osimhen'in Napoli ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.