Galatasaray yönetimi olağanüstü toplanıyor! İstifa kararı

Son Dakika Galatasaray
Galatasaray yönetimi olağanüstü toplanıyor! İstifa kararı

Galatasaray’da yönetim kurulu, olağanüstü toplantı kararı aldı. Başkan Dursun Özbek, Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenen takımla ilgili önemli kararlar almak için yönetimi topladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda iki maç sonunda Young Boys'a 4-2 mağlup olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'da yönetim olağanüstü toplanma kararı alırken; bazı yöneticilerin istifasını sunacağı iddia edildi.

4 İSTİFA BİRDEN

Süper Kupa finalinde ezeli rakibi Beşiktaş’a 5-0 yenilerek tarihi bir hezimet yaşayan Galatasaray’da Young Boys mağlubiyeti yönetim cephesinde taşları yerinden oynattı.

Başkan Dursun Özbek’in acil toplantı kararı aldığı öğrenilirken, yönetim kurulunda yer alan Ali Yüce’nin istifasını verdiği, Yüce haricinde Eray Yazgan ve Alper Narman’ın da istifalarının isteneceği bildirildi.

Okan Buruk konusunu da masaya yatıracağı belirtilen Dursun Özbek’in tecrübeli teknik adamla yola devam edeceği kaydedildi.

Bilindiği üzere Ali Yüce ve Eray Yazgan yönetim kurulu listesinde yer alıyor. Fenerbahçe’ye transfer listesini sızdırdığı iddia edilen Bora Bahçetepe’nin de ilişkisinin kesileceği ifade edildi.