Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı! İşte bonservis bedeli

Galatasaray Transfer Son Dakika
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı! İşte bonservis bedeli

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun 12 milyon euro karşılığında Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer olduğunu açıkladı. Sarı-kırmızılılar bu transferde 12 milyon euro gelir elde edecek.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcumuz Muhammed Kerem Aktürkoğlu’nun transferi konusunda Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD, şirketimize net 12.000.000 euro tutarında transfer bedeli ödeyecektir.

Ayrıca futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Sport Lisboa E Benfica-Futebol SAD elde edeceği transfer bedelinin kârının %10'unu sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

GALATASARAY'DAN KEREM'E VEDA MESAJI

Galatasaray, Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu için veda mesajı yayınladı. Galatasaray'dan yapılan paylaşımda, "Galatasaray forması altında geçirdiğin süre boyunca birlikte yaşadığımız tüm güzel anılar ve kazandığımız başarılar her zaman kalbimizde özel bir yer tutacak ve unutulmayacak. Kulübümüze verdiğin tüm emek ve özveri için teşekkür ediyor, kariyerindeki yeni yolcuğunda başarılar diliyoruz." denildi.